Vad hände i malmö?

17.35 Polis larmades med anledning av en misstänkt berusad förare på E20, vid Läggesta, i riktning mot Strängnäs. Flera medtrafikanter larmade och uppgav att fordonet vinglade kraftigt. 17.54 Polis stoppade fordonet och föraren kontrollerades.

Vad hände nyss?

17.35 Polis larmades med anledning av en misstänkt berusad förare på E20, vid Läggesta, i riktning mot Strängnäs. Flera medtrafikanter larmade och uppgav att fordonet vinglade kraftigt. 17.54 Polis stoppade fordonet och föraren kontrollerades.

Vart brinner det i Malmö?

En stadsbuss stod vid 00.30-tiden natten mot söndagen i brand i Malmö. Larmet om att en buss hade börjat brinna kom in till Malmöpolisen strax före klockan 00.30 natten mot söndagen. Bussen befann sig då på Västra Kattarpsvägen och polisen beskrev situationen på platsen som ”stökig”.

Vad hände i Malmö inatt?

Åldringsbrott Flera bedrägerier mot äldre, Malmö. Stöld/inbrott Inbrott i lägenhet, centrum. Arbetsplatsolycka Misstänkt arbetsplatsolycka på Lockarpsvägen. Trafikolycka Larm om påkörd person, Norra Grängesbergsgatan.

Vem dog i Malmö?

Två kvinnliga lärare i 50-årsåldern dog när den 18-årige eleven gick till attack med yxor och knivar på Malmö Latinskola. Sorgen är stor efter attacken på Malmö Latinskola där två kvinnliga lärare i 50-årsåldern dödades.

Var kan man se polisens utryckningar?

Patrullen är klar på platsen. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Vad letar helikoptern efter?

Stöld/inbrott – Polisens helikopter letar efter inbrottstjuvar i Tureberg. Med hjälp av ett kameralarm upptäcks ett pågående inbrott i en villa i Tureberg och flera patruller beordras till platsen. Även polisens helikopter tas med i insatsen.

Vad brinner i Malmö idag?

Det brinner i en garagelänga i Oxie. Polis skickas till platsen för kontroll och för att biträda räddningstjänsten under släckningsarbetet. I nuläget finns ingen uppgift om skadade eller hur branden startat. Insatsen avslutas och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Hur farligt är det i Malmö?

Upplevd otrygghet och problembild

Känslan av otrygghet hos Malmöborna är fortsatt hög men varierar över tid. Sedan 2017 noteras en viss nedgång i andelen som oroar sig över att utsättas för brott. Oron att utsättas för någon typ av brott har minskat 2021 (71,8%) jämfört med 2020 (73,5%).

Var brinner det i Skåne?

Senaste larm i nordvästra Skåne
Tid: 2022-05-18 21:16
Händelse: Trafikolycka – flera fordon Personbil Övrigt Nivå, 1, Larm
Adress: Klippanvägen, Ängelholm Station Ängelholm 264-3000

Vad är det som smäller i Malmö?

Kraftig explosion vid Rättscentrum i Malmö En kraftig detonation har inträffat vid Rättscentrum i Malmö. – Det är glassplitter på platsen och skadat material, säger Stephan Söderholm, informatör vid Skånepolisen.

Vad har hänt under natten?

Det här har hänt i natt
  • 04.58 Minst sju skolbarn döda i bussolycka. Läs mer här.
  • 04.14 Rekordlågt stöd för Centern i ny mätning. Läs mer här.
  • 02.34 En person rökskadad vid bilbrand i Malmö. Läs mer här.
  • 02.28 Sköt ihjäl tonåring på grund av hög musik. Läs mer här.
  • 01.23 Busschaufför allvarligt skadad i trafikolycka.

Hur ser Malmö ut idag?

Malmö är Sveriges tredje största stad och är den snabbast växande storstaden i Sverige. Befolkningstillväxten beror främst på att fler föds och att fler flyttar hit. Malmö har en ung befolkning, nästan hälften av invånarna är under 35 år. I Malmö bor människor från 183 olika länder.

Vilka dog på Malmö Latin?

Våld i skolan Två kvinnliga lärare i 50-års åldern dödades på den anrika Malmö Latinskola i centrala Malmö. En 18-årig manlig elev är anhållen misstänkt för mord. Krisarbetet med elever och personal pågår och skolan är just nu stängd.

Hur många har dött i Rosengård?

Med lite tur minskar våldet. Den här gången blev det tvärtom. I dag, knappt ett år efter dödsskjutningen, har ytterligare elva personer mördats. Det senaste offret var gymnasieeleven Ahmed Obaid, 16, som förra torsdagen sköts ihjäl strax bakom en busshållplats på Rosengård.

Vem är mördaren på Malmö Latin?

Columbine-mördarna Eric Harris och Dylan Klebold. Sörjande utanför Malmö Latinskola på tisdagen efter dådet där två lärare dödades. Polisens insatsstyrka söker igenom gymnasieskolan Malmö Latinskola.

Attacken i Malmö: Detta hände på skolan

Oroligt i Landskrona och Malmö: Stenkastning och bränder

Polisen i Malmö: ”Två till sjukhus – en är gripen” • Grovt brott på gymnasieskola

Lämna en kommentar