Vad hände i vetlanda?

16:07 Polisen larmades till Vetlanda med anledning av ett misstänkt rån. En 15-årig pojke ska ha rånats på sin mobiltelefon och en elsparkcykel på Norrgatan i Vetlanda. Polisen sökte efter gärningspersonerna, som ska ha varit flera personer. Klockan 18:22 greps två män i 18-årsåldern.

Vilka dog i olyckan i Vetlanda?

Larmet om den svåra olyckan inkom till polisen vid kvart i 7 under morgonen. En lastbil och en personbill kolliderade under morgonen med varandra i höjd med Bäckseda utanför Vetlanda på riksväg 31. Strax innan klockan 11 på förmiddagen meddelade polisen att föraren av personbilen, en man i 20-årsåldern hade avlidit.

Vad har hänt i Eksjö?

07:57 Polisen larmades om en trafikolycka som inträffat på riksväg 40 i höjd med Sjunnarydssjön utanför Eksjö. Totalt fyra fordon ska vara inblandade – två lastbilar och två personbilar. Bärgare har kallats till platsen. Två personer har förts till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget.

Vilka dog i Lindshammar?

Erik Malmberg blev bara 17 år. Strax efter att bilen han färdades i tillsammans med tre andra tonårskillar frontalkrockat i höjd med Lindshammar fick hans bror en video på olyckan. Storebröderna Razmus och Tim Malmberg förlorade sin pappa för elva år sedan. Nu har de mist sin lillebror.

Hur gick olyckan i Lindshammar till?

Två personbilar frontalkrockade under torsdagseftermiddagen utanför Lindshammar i Uppvidinge kommun. Tre tonårspojkar dog – och ytterligare en är skadad. De unga männen var på väg till Kalmar för att se AIK spela en fotbollsmatch. Larmet kom in strax före 16 på torsdagseftermiddagen.

Vem dog i Eksjö?

Tidigt på morgonen krockade en lastbil och en personbil strax norr om Eksjö. Föraren av personbilen – en man i 50-årsåldern – avled senare av sina skador, anhöriga har underrättats. Polisen misstänker i nuläget inget brott. – Vi kommer nu att utreda olyckan, säger polisens presstalesperson Björn Öberg.

Var brinner det i Nässjö?

Det brinner kraftigt på Nässjö takstolsfabrik. Flera räddningsstyrkor är på platsen för att förhindra att den växer. Larmet kom in vid 04.30 på söndagsmorgonen. När räddningstjänsten nådde platsen konstaterades rök komma från taket.

Vad har hänt i Forserum?

Forserum: brott & händelser

Inga händelser har rapporterats från Polisen denna dag.

Utveckla landsbygden! Rösta på Vetlanda Framåtanda!

Vetlanda: Flera svårt skadade efter attack – detta har hänt

Sevärt i Vetlanda

Lämna en kommentar