Vad hände med britney spears?

Popstjärnan Britney Spears har under en längre tid lidit av psykisk ohälsa, vilket leder till flera mentala sammanbrott i slutet av 2007 och början av 2008. På i dag ikoniska bilder kan man bland annat se popstjärnan raka av sig håret och slå mot en fotografs bil med ett paraply.

Vad gjorde Britneys pappa?

Han har sedan 2008 varit förmyndare över både Britney Spears och hennes tillgångar. Som förmyndare har Spears tagit ut 150 000 kronor i månaden i ersättning samt miljonbelopp från intäkter från dotterns konserter och övriga tillgångar.

Vad är det för fel på Britney?

I slutet av 00-talet genomgick hon en period av psykisk ohälsa. Hon blev inlagd på en psykiatrisk klinik och fråntogs även tillfälligt vårdnaden av sina två barn. 39-åriga Britney Spears sattes under förmyndarskap 2008, till följd av oro för hennes psykiska hälsa och potentiella missbruksproblem.

Vad menas med FreeBritney?

Sedan 2009 har den amerikanska popstjärnan Britney Spears fans skanderat #FreeBritney i demonstrationståg och på sociala medier. Anledningen till det är att sångerskan befunnit sig i ett förmyndarskap under sin pappa Jamie Spears, sedan 2008.

Varför förmyndarskap Britney?

Britney Spears har varit under ett förmyndarskap sedan februari 2008. Pappan ansökte om att sätta Britney under ett tillfälligt förmyndarskap efter att hon haft en rad sammanbrott. Ett år senare bad han om att göra förmyndarskapet permanent och då fick han mer kontroll över dotterns ekonomi och liv.

Hur mår Britney idag?

Under förmyndarskapet har Britney Spears fortsatt att arbeta och dra in pengar, men hon har nyligen sagt via Instagram att hon inte kommer att uppträda så länge hennes pappa har kontrollen. Den 29 september 2021 beslutade en domstol i Los Angeles att avlägsna Jamie Spears som förmyndare.

Vem är Britney Spears pappa?

Jamie Spears

Vad har hänt med Britney Spears 2021?

Britney möter pappan i domstol, 29/9 2021

Den 29 september möttes artisten och hennes pappa i domstol i USA. I ett känslofyllt tal vid en rättegång i Los Angeles i juni bad Britney om att förmyndarskapet ska avslutas så att hon kan få sitt liv tillbaka.

Hur gamla är Britneys barn?

Det är med exmannen Kevin Federline som Britney Spears har sina två barn Sean, 15, och Jayden, 14.

Hur gammal var Britney när hon slog igenom?

Britney Spears blev känd redan som 12-åring när hon var en av stjärnorna i den berömda tv-programmet Mickey Mouse Club. Sedan dess har hennes liv gått upp och ned och allt hon gör blir rubriker. Hela världen har kunnat följa hennes uppgång och fall, comebacks som följts av ytterligare bakslag.

Har Britney barn?

BRITNEY SPEARS PLÖTSLIGT SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN?

Därför försvann Britney Spears från rampljuset – Malou Efter tio (TV4)

Britney Spears Finally Breaks Silence On DISTURBING Truth About Her Conservatorship

Lämna en kommentar