Vad hände med christian?

Text. Den 12e juni stannade hela fotbollsvärlden upp när Christian Eriksen föll ihop medvetslös under EM. Danske mittfältaren hade drabbats av ett hjärtstillestånd. Snabbt fick lagkamrater och läkarteam inleda hjärt- och lungräddning på Eriksen innan han fördes i ilfart till sjukhus.

Vad har hänt med Christian?

Christian Eriksen vårdas ännu på sjukhus efter hjärtstilleståndet efter lördagens match. Nu har han gjort sitt första uttalande. – Jag mår bättre, men nu jag vill förstå vad som har hänt, hälsar han via Gazetta dello Sport.

Hur mår Christian Eriksson?

Christian Eriksen befinner sig åter hos Inter i Milano, säger sig bra, men har inte yppat något om sin framtid. Hans agent, Martin Schoots, säger att det inte finns någon press på Eriksen eller någon tidshorisont för beslut och även Inters VD Giuseppe Marotta säger att det fina nu är att Eriksen mår bra.

Kan Christian Eriksen spela fotboll igen?

Christian Eriksen kollapsade inför hela fotbollsvärldens ögon. Sedan dess har det varit osäkert om han någonsin kan spela igen. Men nu kommer glädjande besked, enligt Gazzetta dello Sport.

Är Eriksen vid liv?

Då kom beskedet alla väntat på. Eriksen var vid liv och medvetande. Det danska landslaget var först med att få reda på nyheterna, när han mörbultat hälsade till dem från sjukhuset.

När Eriksen faller ihop?

I den 42:e minuten kollapsade Christian Eriksen och fick hjärt- lungräddning på planen. Enligt danska fotbollförbundet är Eriksen vid medvetande. Det var i slutet av den första halvleken som Christian Eriksen, helt utan kontakt, föll ihop och blev liggande i gräset.

När Eriksen kollapsar?

Kvällssolen sken över Parken i Köpenhamn när Christian Eriksen och det danska landslaget mötte Finland den 12 juni förra året. Men i 43:e minuten, strax före paus, föll plötsligt Christian Eriksen, 29, ihop på gräsmattan. Snabbt samlades det danska laget som en mur runt Eriksen för att skydda mot kamerorna.

Vad hände med fotbollsspelaren Eriksen?

Kollapsen i EM 2020

Den 12 juni 2021 spelade Danmark och Finland sin första match i Europamästerskapet i fotboll 2020 på Parken i Köpenhamn. I den 42:a minuten kollapsade Eriksen på planen varpå hjärt- och lungräddning påbörjades av läkare.

Pernilla och Christian minns tillbaka på deras första dejter | Wahlgrens värld | discovery+ Sverige

Starka känslor när Joakim Lundells stödperson oväntat sitter i publiken

Familjen efter fallet Kevin: ”Inte ens de närmaste vännerna har vetat” – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar