Vad hände med gladiatorerna?

Gladiatorerna ”Indra” och ”Zeke”, egentligen Linda Ekwall och Kim Justin var båda med i ”Gladiatorerna” 1999-2002 respektive 2000-2002. De två blev snabbt ett par privat, men bara två dagar efter att paret förlovat sig 2002 omkom de båda i en bilolycka norr om Stockholm.

Vad har hänt med Gladiatorerna?

De två gladiatorerna fann kärleken i varandra och blev ett par, Kim friade till och med till Linda. Men 2002, två dagar efter förlovningen, hände något tragiskt – paret omkom i en bilolycka.

När kommer Gladiatorerna tillbaka 2021?

Gladiatorerna är tillbaka i TV4 den 15 mars och nu är årets gladiatorer officiella: Baron Samedi, Bullet, Athena, Toro, Plexus, Valkyria, Amazon, Hero, Herkules, Prime, Kitsune, Phoenix, Blade, Spider, Pansar och Hyper.

Vad heter pansar?

Pansar. Pansar är den vilda gladiatorn som ibland förs in i arenan inuti en liten bur. Bakom gladiatorn står Peter Blaha. Förutom att medverka i ”Gladiatorerna” på TV4 håller Peter Blaha föreläsningar om mål, träning och kost och håller olika event inom hälsa.

Vilka gladiatorer dog?

Gladiatorstjärnorna Indra och Zeke omkom i en svår frontalkrock norr om Stockholm i går. Deras bil kom förmodligen över på fel sida av vägen på grund av de svåra väderförhållandena. Paret var nyförlovade och planerade ett stort bröllop.

Vart kommer Magdalena Kowalczyk ifrån?

Magdalena Kowalczyk, född 7 mars 1979 i Stockholm, är en svensk programledare. Hon leder Lyxfällan på TV3 sedan 2018 tillsammans med Magnus Hedberg och i början även med Frida Boisen och Patrik Wincent.

Vad heter Atlas i gladiatorerna?

Atlas – Roger Zapfe

Roger Zapfe, i dag 60 år gammal var gladiatornAtlas” i ”Gladiatorerna” 1999-2002. Efter det sågs han i filmen i ”Hundtricket” (2002) och serien ”Torpederna” (2004). Han har också varit ubåtskapten, och jobbar i dag som konsult inom Försvarsmakten.

Vart finns Gladiatorerna?

Gladiatorerna – TV4 Play

I varje gren möter utmanarna en eller flera gladiatorer, som försöker stoppa de tävlandes framfart. Avsnitt 1. Det är dags för fyra kändisar att ta sig an gladiatorerna.

Varför slutade programmet Gladiatorerna?

Det har under åren lockat miljonpublik men 2001 var det 1 506 182 tittare men verkar under åren tappat mark. Under förra året var det bara 714 000 som bänkade sig framför tv-soffan och kanske kan det vara så att programmet är på väg i graven på grund av sviktande tittarsiffror.

Vad är Gladiatorboll?

Dela upp gruppen i fem lag med cirka 45 personer i varje lag. Ett av lagen ställer sig vid start. Sedan ska de springa hela vägen genom banan utan att bli träffad av bollar. Lyckas man med det tar man en ärtpåse och försöker spirnga tillbaka med den utan att bli träffad av en boll.

Vem leder Gladiatorerna?

Programledare för Gladiatorerna: Gry Forssell

Gry är en programledarveteran som började sin karriär på SVT i Växjö. Efter att ha gjort bland annat Fångarna på fortet och livsstilsprogrammet Silikon på TV3 kom Gry till TV4, där hon lett några av kanalens största satsningar, som Körslaget, Big brother och Sommarkrysset.

Vad är pansar för material?

Den utgörs främst av volframkarbidpartiklar, som binds samman genom hopsmältning med kobolt. Materialet används normalt som svarvstål och till borrar och bergborrar. För tyngre pansar till exempel stridsvagnar utnyttjas projektiler som genom sin höga energi (ej hårdhet) på liten yta ”arbetar” sig genom pansaret.

Vad heter Hero i Gladiatorerna på riktigt?

Jan Roddy Lennart Benjaminson, född 24 november 1968 i Tidaholm, är en svensk TV-profil och föreläsare. Han är mest känd för sin medverkan i TV-programmet Gladiatorerna på TV4 i rollen som gladiatorn Hero.

Hur blev man en gladiator?

Gladiatorerna var ofta dödsdömda förbrytare, krigsfångar eller slavar men det var en tredjedel som var fria romerska medborgare som också antogs till att vara gladiatorer. Gladiatorspelen är omgivna av myter och berättelser som ofta inte kan bekräftas.

Gladiatorerna säsong 1, avsnitt 2

Det bästa med Noghor Jemide – utmanarnas utmanare – Gladiatorerna (TV4)

Plexus – arenans spexare – Gladiatorerna (TV4)

Lämna en kommentar