Vad hände med tareq taylor?

Vad hände Tareq på Stjärnorna på slottet?

I lördagens program av Stjärnorna på slottet delade Tareq Taylor ut en rejäl känga till en av de andra deltagarna. Läs vad han säger här! Stjärnorna på slottet är ett älskad tv-program på SVT och den 1 januari, årets första dag, hade säsongen för 2022 premiär.

Har Tareq Taylor separerat?

I september blev det känt att Tarek Taylor separerat. Efter det har det varit full rulle för tv-kocken som verkat av det enda programmet efter det andra. Här är hans planer nu framöver! Efter reklamen: Tareq Taylors tårar och hyllning till sin dotter.

Är Tareq singel?

Svt:s julvärld Tareq Taylor har haft ett tumultartat kärleksår: först skilsmässa och nu en ny relation med träningsprofilen Sofia Ståhl. 2021 har varit ett minst sagt stormigt kärleksår för Tareq Taylor.

Vad jobbar Tareq Taylors fru med?

För Femina berättade Tareq Taylor förra hösten om hur han och Kristina, som arbetar som lärare, träffades: – Första gången jag såg Stina var när jag kom ut från köket på en restaurang där jag jobbade extra, hon satt där och såg helt fantastisk ut.

När kom Tareq till Sverige?

Fakta om Tareq Taylor

Tareq har arbetat som kock sedan 1980-talet. Han drev under flera år Slottsträdgårdens Kafé i Malmö. Hösten 2014 öppnade han restaurangen Kockeriet vid Kulturkvarteret S:t Gertrud i Malmö.

Är Tareq och John Taylor bröder?

”Jag är inte släkt med Tareq Taylor. (Kock och programledarkollega i Trädgårdstider, reds anm.) Taylor är ett lika vanligt efternamn i England som Svensson är i Sverige.”

Varför ska Tareq Taylor skilja sig?

– De måste kunna få lov att göra sitt val och säga ”jag vill vara privat, jag vill inte synas, jag vill inte vara med”. Att gå igenom en skilsmässa offentligt beskriver Tareq som ”tufft och svårt”. Tareq Taylor skiljer sig från Kristina Taylor efter 26 år som gifta.

Har Tareq Taylor träffat någon ny?

Nu uppger flera källor till hänt att Tareq har funnit kärleken igen, och inte i vem som helst – utan i träningsprofilen Sofia Ståhl, 33, även känd som ”PT-Fia”. Sofia har många strängar på sin lyra – hon kan titulera sig som programledare, författare, personlig tränare, bloggare och influencer.

Vem är Tareq Taylors nya flickvän?

Tareq Taylor och Sofia Ståhl har bekräftat relationen. Samtidigt ger tv-kocken ett framtidsbesked! Tareq Taylor, 52, har hittat kärleken i Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33.

Vem är Sofia Ståhl?

Karin Sofia Sjöström Ståhl, född 6 april 1988, är en hälsocoach, bloggare, föreläsare och har även skrivit ett par böcker på temat hälsa. Hon är även känd som PT-Fia. I oktober 2019 hade TV-programmet Lyckomaten premiär på SVT där hon och kocken och krögaren Tareq Taylor är programledare.

Vem är PT-Fia tillsammans med?

Efter det har det förekommit uppgifter att Tareq Taylor har en ny flickvän i form av 33-åriga influencern och träningsprofilen Sofia Ståhl, känd som PTFia. Duon ledde 2019 tv-programmet ”Lyckomaten” tillsammans. För Aftonbladet bekräftar nu Tareq Taylor exklusivt att han och Sofia Ståhl är ett par.

Vilket land kommer Tareq Taylor från?

Malmö

Var bor Tareq Taylor?

Men kocken och skånepågen med de palestinsk-engelska rötterna Tareq Taylor har alltid velat komma så nära sina gäster som möjligt. Hans pappa är från Palestina, hans mamma svensk-engelsk. Själv bor han idag i Lomma strax norr om Malmö, och är en av Skånes allra mest omtyckta och samtidigt landets mest kända kockar.

Vem var Tareq gift med?

Kristina Taylor

Hur gammal är Tareq?

52 år (30 juli 1969)

Välkommen till min YouTube-kanal!

Tareq Taylor om svåra olyckan: ”Min fru drabbades hårt” – Nyhetsmorgon (TV4)

Vad hände med Tareq Taylor? (One minute teaser)

Lämna en kommentar