Vad hände mellan margaux och sean?

Margaux Dietz följare nåddes i veckan av nyheten att hon och Sean Canning gjort slut. I en video på sin Youtube-kanal berättar nu Dietz om varför det tog slut mellan henne och Canning. “Det är jättetråkigt men vi är fortfarande jättegoda vänner och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta vara det framöver.

Har Margaux och Sean gjort skut?

Bekräftar uppbrottet

Flera kommenterade på YouTube och undrade om paret hade gjort slut. Nu bekräftar Margaux uppbrottet i en Instagram story där hon skriver “Ibland blir livet inte som man tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra.

Vem var Sean Canning gift med?

Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i februari och går i bröllopstankar. Nu berättar hon hur paret tänker vad gäller efternamnen.

Var är Sean Canning?

Sean Patrik Canning bor i en lägenhet i Enskededalen. Hans födelsedag är den 12 augusti.

Är Margaux och Jacob tillsammans igen?

De senaste åren har inte varit helt lätta för Margaux Dietz och hennes ex Jacob Liebermann, men idag är deras relation mer harmonisk än någonsin. “Jag känner mig mycket mer zen nu”, skriver Dietz i sin blogg.

Hur många år är Margaux?

31 år (25 september 1990)

Vart kan man köpa Margaux Dietz merch?

Collection – Margaux Dietz – Juan Carlos Shop.

Är Margaux gravid igen?

Innan avslöjandet fick Margaux följare aningar om att hon var gravid. Nu bryter hon tystnaden om spekulationerna. Margaux Dietz, 31, är en av Sveriges största influencers. Hon slog igenom för flera år sedan på Youtube, detta efter att hon filmat förlossning av sonen Arnold, som snart fyller 5 år.

Hur gammal är Margaux pojkvän?

Enligt Bloggbevakning är hennes nya pojkvän pr-profilen Sean Canning, 30. Sean Canning är nära vän med artisten Viktor Frisk, 25, som också är en god vän till Margaux Dietz, skriver Hänt.

Hur lång är Margaux Dietz?

1,74 m

Varför bröt Margaux förlovningen?

Under året hann de både med att förlova sig och göra slut. Det var i januari 2021 som Margaux först berättade att hon hade en ny pojkvän. ”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon.

Vad bråkade Margaux och Jacob om?

Ex-maken Jacob skrev bland annat en kritisk debattartikel om föräldrar vars barn figurerar i samarbeten i sociala medier. Därefter berättade Margaux om beslutet att inte visa upp sonen Arnold, som hon har tillsammans med Jacob, lika mycket i sina sociala kanaler.

Vad jobbar Jacob Liebermann med?

Denna vecka har vi intervjuat Jacob Liebermann som arbetar som tillförordnad marknadschef på Fundler.

Vem är Jacob Liebermann?

Nu lanserar de båda ett nytt projekt ihop – en realityserie på Youtube. – Framför allt är det inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt, berättar Jacob Liebermann, i Margaux senaste Youtube-video. Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermann, 36, har sonen Arnold, 4, ihop.

Q&A: Videon ni väntat på!

CAMILLA HAMID FÅR SPARKEN FÖR SLÖJAN – #ClueeNews ANTOINJA MANDIR GRAVID?! MARGAUX & SEAN GÖR SLUT!

Margaux Dietz och Seán Canning bryter förlovningen

Lämna en kommentar