Vad hände sen bachelorette?

Den sista rosen valde Julia att ge till Jesper Guldbrandsen och blev därmed vinnare av Bachelorette 2021. I programmet ”vad hände sen” avslöjade paret att de inte längre var tillsammans och då berättade Julia även att hon ångrat sitt val, ”Felix var den rätta” säger hon i programmet.

Vad hände med Felix och Julia?

Efter relationen mellan Julia och Felix hade tagit slut, har Julia gått ut i sociala medier med att han dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Hur gick det sen Bachelorette 2021?

Redan innan Angelo Jovic skickades hem från ”Bachelorette” visste tittarna att han och Julia Franzén inte skulle bli ett par. Anledningen är en gedigen spoil från en konkurrerande kanal till TV4. – Det var ju inte alls planerat här, jag blev själv chockad när jag såg det, säger Angelo.

Vem vinner Bachelorette 2021?

I den sista rosceremonin i Bachelorette Sverige 2021 valde Julia Franzén bort Felix Almsved – något som han redan visste om.

Vad hände mellan Julia och Jesper?

Jesper fick den sista rosen av Julia Franzén

Efter att rosen hamnar i Jespers hand, faller han ned på ett knä för att fria. Men denna kärlek var inte långvarig, efter inspelningen träffades paret inte på flera veckor och sedan valde Julia att avsluta relationen.

Hur har det gått för Julia och Felix?

Foto: C More. Avslöjandet om att Julia istället börjat träffa Felix leder till nästa lika laddade fråga: är Julia och Felix tillsammans i dag? I avsnittet säger de att de inte är ett par, men att de dejtar, eller snarare ”ses”, och att det är något som de tänker fortsätta med.

Vem valde Julia Franzén?

Julia Franzén gav till slut sin sista ros till Jesper Guldbrandsen i ”Bachelorette”. Men hon var osäker in i det sista – och bröt ihop i tårar när hon valde bort Felix Almsved. – Det var jättejobbigt, det var verkligen ett väldigt tufft val, säger hon till Aftonbladet.

Är Bachelorette fortfarande tillsammans?

Bachelorette Sverige 2021 är över, men reaktionerna efter den något kontroversiella säsongsavslutningen har till synes bara börjat. Efter att ha valt deltagaren Jesper Guldbrandsen i finalen av Bachelorette har Julia Franzén nu börjat träffa Felix Almsved – killen som hon avvisade under den sista rosceremonin.

Är Johanna och Felix tillsammans?

Felix Almsved var årets Bachelor 2019 och valde att ge sista rosen till Johanna Ohlsson. Idag är de inte ett par, utan Felix söker nu kärleken i Bachelorette Sverige 2021.

Vem vinner årets Bachelor?

Bachelor”-killarna har nu delat ut sina sista rosor. Ida Nordfors fick Sebastian Martinssons och Elvira Svensson fick Simon Lindströms. – Jag kan nog vara en av de lyckligaste på jorden, säger Ida Nordfors i programmet.

Vem väljer Julia Franzén i Bachelorette?

Bachelorette 2021: Julia Franzéns vändning – väljer Felix istället för Jesper.

Vem valde Sebastian i Bachelor?

Bachelor-killarna Sebastian Martinsson och Simon Lindström har nu äntligen valt sina drömtjejer i finalen av Bachelor Sverige. Först ut att kungöra sitt val var Sebastian Martinsson. Martinssons val stod mellan deltagarna Ida Nordfors och Shilera Sulhav, och det var Nordfors som fick den eftertraktade rosen till slut.

Vem dejtar Julia idag?

Julia Franzén och Bingo Rimér var ett par 2020. Julia Franzén på skidresa. ”Bachelorette Sverige” slutade i ett triangeldrama för Julia Franzén. Nu avslöjar hon att hon faktiskt träffar någon – efter att ha varit på semester med tidigare dejten Bingo Rimér.

Är Julia och Jesper tillsammans?

Från att ha varit 20 deltagare i Bachelorette Sverige blev det till slut Jesper Guldbrandsen som fick Julia Franzéns sista ros. “Jag har verkligen hittat min drömkille”, sa hon då. Jesper berättade att det kändes “overkligt” att bli vald. “Jag är helt dödskär i Julia.

Hur lång är Felix i Bachelor?

27-årige Felix Almsved från Avesta är mannen som ställs mot Simon Hermansson i kärlekskampen om tjejernas hjärtan. Att han är två meter lång (1,97 om man ska vara petig) och ingenjör har den exekutive producenten Hans Abrahamsson skvallrat om sedan tidigare.

FRÅGESTUND OM BACHELORETTE

Julia Franzén berättar om sexet i Bachelorette

Bortklippta scenen i Killarna avslöjar allt | Bachelorette Sverige | TV4 Play

Lämna en kommentar