Vad händer i ängelholm?

Vad har hänt i Ängelholm idag?

Ett vårdboende som ligger på södra sjukhusområdet i Ängelholm börjat brinna. Alla boende och personal ska vara ute. I nuläget inga uppgifter på att någon ska vara skadad. Räddningstjänst och polis på plats.

Vad händer i Ängelholm imorgon?

BLÅLJUSDAGEN på Stortorget i Ängelholm Möt räddningstjänst, polis och många andra verksamheter som visar upp fordon & utrustning samt berättar om…

Hur är det att bo i Ängelholm?

Ängelholm är en av de allra bästa kommunerna att bo i. Idag presenterade tidningen Fokus sin årliga ranking över var det är bäst att bo i Sverige. För tredje året i rad hamnar Ängelholms kommun på en hedrande andraplats bland kommuner i samma storlek.

Vart brinner det i Ängelholm?

Under lördagskvällen brann det kraftigt i en villa i Hjärnarp, Ängelholm. Efter att ha sökt igenom byggnaden kunde räddningstjänsten konstatera att ingen skadats i branden. Larmet om branden kom in under lördagskvällen och räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen.

Vad har hänt i Skåne?

Brand Skadegörelse vid skola, Svaneholm. Trafikolycka Två personbilar i olycka, Bara. Trafikolycka Cyklist till sjukhus efter olycka, Augustenborg. Stöld/inbrott Inbrott i lägenhet, Dockan.

Älska Ängelholm

Funktionshinderbanan – Avsnitt 2: Vad händer egentligen i Ängelholm?

Räddningstjänsten Ängelholm

Lämna en kommentar