Vad händer i göteborg polisen?

Arbetsplatsolycka Arbetsplatsolycka i Krokslätt. Rån övrigt Rån vid Lindholmen. Trafikolycka, personskada Vid Nils Ericsonsplatsen är det en kille i 20-årsåldern som blir påkörd av en buss. Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Vad har hänt i Göteborg senaste dygnet?

Arbetsplatsolycka Arbetsplatsolycka i Krokslätt. Rån övrigt Rån vid Lindholmen. Trafikolycka, personskada Vid Nils Ericsonsplatsen är det en kille i 20-årsåldern som blir påkörd av en buss. Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Var kan man se polisens utryckningar?

Aktuella brott och händelser hämtas från Polisens RSS-flöden och visas här, grupperat på län, stad och ofta till och med på gatunivå. De vanligaste händelserna idag är trafikolycka, sammanfattning natt, övrigt, brand och trafikkontroll.

Vad letar helikoptern efter?

Stöld/inbrott – Polisens helikopter letar efter inbrottstjuvar i Tureberg. Med hjälp av ett kameralarm upptäcks ett pågående inbrott i en villa i Tureberg och flera patruller beordras till platsen. Även polisens helikopter tas med i insatsen.

Vad har hänt i Gbg idag?

Göteborg
 • Flygplats utrymdes – larm om misstänkt farliga föremål. …
 • Stopp i tågtrafiken mot Göteborg. …
 • Fimpade framför polis – fälldes i rätten. …
 • Person påkörd av buss. …
 • Man gripen för mordförsök i bostad. …
 • 70-årig kvinna hittad efter sökinsats. …
 • Kvinna nedbrottad och rånad. …
 • Skottlossning mot lägenhet.

Vad händer på Marklandsgatan Göteborg?

Inrapporterade händelser från Polisen. Inga händelser har rapporterats från Polisen denna dag.

Vad hände på Hisingen igår?

Person påkörd – förare utan körkort

En person har blivit påkörd av en bil i Kvibillebäcken på Hisingen i Göteborg. Polisen fick in larmet vid 14.

Var brinner det?

Maskiner brann inatt på en gård i Askersunds kommun. Villabrand i Hersbyholm. Bilbrand, Veberöd. Flera bilar brinner, Ebbalyckevägen.

Vad har hänt blåljus?

Uppdaterad 18 maj 09:25 18 maj 08:33, Trafikolycka, Örebro En cyklist har kolliderat med en personbil nära korsningen Glomman och Hagalundsvägen. Cyklisten är en kvinna i 70-årsåldern som förts med ambulans till USÖ.

04.05 Halmstad, trafikolycka
 • Dela på Facebook.
 • Dela på Twitter.
 • Dela med e-post.

Hur många polishelikoptrar finns det i Stockholm?

Polisens sju helikoptrar är stationerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Östersund och Boden, och kan därmed användas för uppdrag över hela Sverige.

Vad är polisväsende?

Polis eller poliskårer är den eller de polisorgan som ansvarar för polisväsendet. Polisväsen är den sammanfattande benämningen på de offentliga myndigheter som har till huvuduppgift att upprätthålla allmän ordning och säkerhet samt bekämpa brott i en stat.

Vad ser man från en polishelikopter?

Under flyguppdragen har piloten alltid en så kallad taktisk flygoperatör bredvid sig. Flygoperatören sköter den tekniska utrustningen när helikoptern befinner sig i luften så att piloten kan fokusera på flygningen. Glasögon för mörkerseende.

Vad är det för helikopter om den är röd?

Ambulanshelikopter kallas en helikopter som är utrustad för transport av sjuka och skadade människor från olycksplatser till sjukhus och mellan sjukhus. Internationellt användes begreppet HEMS, Helicopter Emergency Medical Service.

Vad hände i Brunnsparken idag?

Brunnsparken: brott & händelser

Inrapporterade händelser från Polisen. De 5 mest förekommande typerna av händelser här är sammanfattning kväll och natt, sammanfattning natt, stöld, misshandel och misshandel, grov.

Vad har hänt i Olofstorp idag?

En serie händelser skedde utanför Göteborg vid 18-tiden i går. “I Olofstorp är det två män som tar sig in i en bostad där ägaren ligger och vilar. Männen utdelar slag mot ägaren och han lyckas försvara sig genom att spraya männen som lämnar platsen i en bil utan att fått med sig något”, skriver polisen på sin hemsida.

Its not a Game – Police Helicopter Chase (Subtitles) i Göteborg

Dödade polisens kollega i tårar • Berättar vad som hände i Biskopsgården

Polisen jagar gängkriminell i Göteborg

Lämna en kommentar