Vad händer i norrtälje?

Vad händer i Norrtälje i dag?

 • Jubileumsskulptur – Norrtälje 400 år.
 • Albin Ulvebring – Källan.
 • Bigert & Bergström – The hurricane party.

Vad händer i Norrtälje i sommar?

Häng med på konserter, guidade turer, teater eller konstutställningar! I om omkring Norrtälje finns en mängd olika evenemang att välja bland. Här hittar du återkommande evenemang som Custom Bike Show, Postrodden, Norrtälje jazzdagar, Sommarnattens toner och Kullehusteatern.

När är det julmarknad i Norrtälje?

Norrtälje Julmarknad 2021. Norrtälje Stads egen julmarknad är en julmarknad i traditionell stil och äger rum andra advent, söndagen den 5:e december.

Vilka kändisar bor i Norrtälje?

Norrtälje verkar vara vara ett populärt område för kändisar att köpa sommarhus. Även Edward Blom och Tommy Nilsson har en varsin stuga och Zara Larsson har köpt en tomt på Rådmansö utanför Norrtälje (som det ryktas att hon köpte av ingen mindre än Carola).

När kommer Mammografibussen till Norrtälje?

Det goda ekonomiska resultatet för 2021 gör att kommunen nu kan och vill satsa på en mammografibuss. – Vi har bestämt att vi kommer göra det här, vi måste ha det här, säger Staffan Tjörnhammar (M), tillförordnad kommunstyrelseordförande.

Vad kan man göra med barn i Norrtälje?

Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester. Ishall i Norrtälje med möjlighet för allmän åkning. Båtresa mellan Eckerö och Grisslehamn (Åland). 4H-gård med läger, djurskötarkurser, Mini 4H, gårdskäng, ponnyridning och halvtimmesridning.

Vad händer på Vätö?

Inrapporterade händelser från Polisen.

fredag 6 maj 2022
 • Trafikolycka, personskada En person förs till sjukhus efter att ha blivit påkörd med elsparkcykel. …
 • Trafikolycka, personskada En mc-förare förs till sjukhus efter att ha kört omkull. …
 • Stöld, försök Polisen får samtal om att en man rycker och sliter i olika cyklar.

När är det julmarknad i Sigtuna?

Sigtuna Julmarknad är sedan drygt 70 år en mycket uppskattad årlig tradition i Sigtuna stad. Julmarknaden arrangeras fyra söndagar före jul . Julmarknader 2021 planeras att gå av stapeln 28 november, 5, 12 och 19 december.

När öppnar julmarknaden i Gamla stan?

Julmarknaden i Gamla Stan är Sveriges äldsta julmarknad, med anor från medeltiden, och välkomnar dig som besökare till Stortorget i år mellan 20 november och 23 december.

Vilka kändisar har hus på Fårö?

Intresset för Fårö har ökat kraftigt sedan de första sommarstugorna byggdes på 1930-talet. Kändisar som Ingmar Bergman och Olof Palme har visat vägen. Jordbruksnäringen har fått ge vika för turismen där lantbrukare kan hamna i en rävsax och tvingas stycka av för att kunna finansiera sin verksamhet, skriver GT.

Vilka kända personer kommer från Gotland?

Gotlands största kändisar
 • Det finns några människor som verkar i det dolda och gör Gotland till det nöjesmecka som det ju faktiskt är. …
 • Mymlan Isenborg – krögare och maktfaktor. …
 • Vasilis Kanellos – Visbys okrönte krogkung. …
 • Maria och Håkan Ahlsten – musikelitens stöttepelare. …
 • Robin Waernquist och Emanuel Norrby, musikdudes.
27 juni 2017

När blev Norrtälje stad?

Norrtälje fick stadsprivilegier av Gustav II Adolf 1622, men redan tidigare hade hamnen varit en utgångspunkt för överfart till Finland och bytesplats för skärgårdsbor och bönder. År 1623 anlades ett vapenfaktori där tyska hantverkare anställdes. Före 1800-talet var fisket en betydande näringskälla för borgerskapet.

1. ”Jävla nötter hela bunten” – Under huven

Vad händer på EID2019? Norrtälje kommun berättar om stormen Alfrida

Norrtälje kommuns förändringsresa

Lämna en kommentar