Vad händer i upplands väsby?

Vad har hänt i Upplands Väsby idag?

13 maj 19:32, Narkotikabrott, Upplands väsby Ett utlöst brandlarm leder till ett misstänkt narkotikabrott. Ett utlöst brandlarm på ett hotell i Smedby leder till att ett narkotikabrott uppdagas då två män i 25-årsåldern röker misstänkt narkotika på ett hotellrum.

Vad är det som brinner i Upplands Väsby?

Polis och räddningstjänst har larmats om en brand på Runbyvägen i Upplands Väsby. – Larmet kom vid 13:30. Det har kommit rök från ett lägenhetsfönster, säger Ola Österling, presstalesperson i polisregion Stockholm. Ett stort antal enheter från både räddningstjänst och polis tog sig till platsen.

Vad händer i Väsby polisen?

Trafikbrott Fordonsförare vid trafikplats Glädjen rapporterades för flera brott. Larm Överfall Person greps misstänkt för stöld på apotek i Bredden.

Vad betyder Väsby?

Väsby var en by som under tidig medeltid låg vid nuvarande Hötorget i Stockholm, då i Solna socken. Med den tidens mått mätt, var Väsby en stor och inflytelserik by.

När byggdes Väsby centrum?

Det fick namnet Väsby Centrum och invigdes 1972.

Hur många bor i Upplands Väsby 2021?

Upplands Väsby kommun
Areal, befolkning
Areal 83,81 kvadratkilometer ( 2019-01-01 )
– därav land 75 kvadratkilometer
– därav vatten 8,81 kvadratkilometer
Folkmängd 47 820 ( 2021-12-31 )

26 rader till

Vad letar helikoptern efter?

Stöld/inbrott – Polisens helikopter letar efter inbrottstjuvar i Tureberg. Med hjälp av ett kameralarm upptäcks ett pågående inbrott i en villa i Tureberg och flera patruller beordras till platsen. Även polisens helikopter tas med i insatsen.

Vad hände nyss?

Det går även att filtrera fram nationella nyheter och pressmeddelanden från Polismyndigheten. 19 maj 08:56, Stöld/inbrott, Trosa Inbrott i två firmabilar. 06.55 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en firmabil på Trosalundsgatan i Trosa. Ytterligare en skåpbil hade drabbats av inbrott.

Var kan man se polisens utryckningar?

Aktuella brott och händelser hämtas från Polisens RSS-flöden och visas här, grupperat på län, stad och ofta till och med på gatunivå. De vanligaste händelserna idag är trafikolycka, sammanfattning natt, övrigt, brand och trafikkontroll.

Är Upplands Väsby en del av Stockholm?

Upplands Väsby (uttal (info)) är en del av tätorten Upplands Väsby och Sollentuna, samt centralort i Upplands Väsby kommun i Stockholms län.

Är Upplands Väsby Stockholms län?

Kollektivtrafiken gör det möjligt för dig att ta dig till Upplands Väsby från Stockholm och Uppsala. Den lokala kollektivtrafiken tar dig till de olika kommundelarna. Till Upplands Väsby kan du ta dig med Storstockholms Lokaltrafiks (SL) pendeltåg från såväl Stockholm som Uppsala.

Hur högt över havet ligger Upplands Väsby?

Väsby, Rickeby och Prästgården har sannolikt ursprungligen utgjort en enhet. Vid slutet av Allévägen låg Väsby gårds huvudbyggnad som revs 1971. Väsby gårdstomt ligger lågt, strax över 15 meter över havet. Ägogränserna i norr ligger något högre kring 25 meter över havet.

*Mordförsök! Skjuten i Huvudet Upplands Väsby* Dagens Skjutning 3 Juli 2021

Idiotanstalten i Upplands Väsby – tre barn i Sverige kring sekelskiftet 1900

LIVEREPORTAGE OM GÄNGBRÅKEN I UPPLANDS VÄSBY. 2019-05-01

Lämna en kommentar