Vad händer med britney spears?

Under förmyndarskapet har Britney Spears fortsatt att arbeta och dra in pengar, men hon har nyligen sagt via Instagram att hon inte kommer att uppträda så länge hennes pappa har kontrollen. Den 29 september 2021 beslutar en domstol i Los Angeles att avlägsna Jamie Spears som förmyndare.

Vad gjorde Britneys pappa?

Han har sedan 2008 varit förmyndare över både Britney Spears och hennes tillgångar. Som förmyndare har Spears tagit ut 150 000 kronor i månaden i ersättning samt miljonbelopp från intäkter från dotterns konserter och övriga tillgångar.

Vad har hänt med Britney Spears 2021?

Britney möter pappan i domstol, 29/9 2021

Den 29 september möttes artisten och hennes pappa i domstol i USA. I ett känslofyllt tal vid en rättegång i Los Angeles i juni bad Britney om att förmyndarskapet ska avslutas så att hon kan få sitt liv tillbaka.

Vad är det för fel på Britney?

I slutet av 00-talet genomgick hon en period av psykisk ohälsa. Hon blev inlagd på en psykiatrisk klinik och fråntogs även tillfälligt vårdnaden av sina två barn. 39-åriga Britney Spears sattes under förmyndarskap 2008, till följd av oro för hennes psykiska hälsa och potentiella missbruksproblem.

Vem har hand om Britney Spears barn?

Den senaste tiden har saker äntligen börjat ordna upp sig för artisten – pappan är inte längre hennes förmyndare, och Britney är numera förlovad med pojkvännen Sam Asghari. Men medan mamma har hårdbevakats, så har hennes söner Sean Preston, 16, och Jayden James, 15, hållits undan från rampljuset.

Hur mår Britney idag?

Under förmyndarskapet har Britney Spears fortsatt att arbeta och dra in pengar, men hon har nyligen sagt via Instagram att hon inte kommer att uppträda så länge hennes pappa har kontrollen. Den 29 september 2021 beslutade en domstol i Los Angeles att avlägsna Jamie Spears som förmyndare.

Vad innebär Britney Spears förmyndarskap?

Tvådelat förmyndarskap

Under 2008 sattes hon under förmyndarskap och hennes pappa, Jamie Spears, begärde att bli förmyndare över sin dotter och hennes tillgångar på omkring 60 miljoner dollar. Förmyndarskapet består av två delar, en över henne som person och en över hennes tillgångar.

Varför förmyndarskap Britney?

Britney Spears har varit under ett förmyndarskap sedan februari 2008. Pappan ansökte om att sätta Britney under ett tillfälligt förmyndarskap efter att hon haft en rad sammanbrott. Ett år senare bad han om att göra förmyndarskapet permanent och då fick han mer kontroll över dotterns ekonomi och liv.

Är Britney Free?

Efter nästan 14 år är popstjärnan Britney Spears nu fri från sitt förmyndarskap. Beslutet togs under fredagen av en domstol i Los Angeles i Kalifornien, USA. Det ska gälla med omedelbar verkan, rapporterar flera internationella medier. Inför rättegången samlades mängder av fans till stöd för artisten.

Vem är Britney Spears pappa?

Jamie Spears

Hur lång är Britney?

1,63 m

Var bor Britney Spears?

Britney Spears säljer sitt lyxhus i Thousand Oaks, Kalifornien, för 8,9 miljoner dollar (76 miljoner kronor). Det är verkligen inget litet hus hon säljer, det är nämligen 785 kvadratmeter stort och har 7 badrum och 5 sovrum. Inte helt illa för Britney och hennes två söner.

BRITNEY SPEARS PLÖTSLIGT SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN?

BRITNEY SPEARS ÄR FORTFARANDE I FARA

Därför försvann Britney Spears från rampljuset – Malou Efter tio (TV4)

Lämna en kommentar