Vad har hänt med exponerat?

Kan inte öppna Flashback?

Ett sådant problem kan uppstå eftersom vissa konflikter orsakas av andra webbläsare i samma system. Problemet kan enkelt åtgärdas så länge du avinstallerar andra webbläsare än IE, startar om datorn och installerar om dem. Ta till exempel Google Chrome-webbläsaren.

Hur fungerar Flashback?

Flashback Forum uppfattas ofta som kontroversiellt. Till skillnad från tidigare ligger servern utomlands. Modereringen är dessutom hårdare, jämfört med modereringen i början som knappt existerade. Flashback tar inte bort några inlägg förutom vid brott mot sina regler eller netikett.

Vad är flashback för källa?

Flashback skiljer sig från andra stora svenska diskussionsforum online och är på flera sätt unikt, delvis till följd av dess tillåtande karaktär, där även mer tabubelagda ämnen accepteras, och där yttrande- och åsiktsfrihet hålls högt (Blomberg & Stier, 2019, s.

Vem står bakom Flashback?

VD och grundare för Flashback Media Group är Jan Axelsson. Statistik från 2018 års bokslut.

Kan man vara helt anonym på Flashback?

Nej, verkligen inte. Det finns en grundlagsskyddad anonymitet som gäller uppgiftslämnare till massmedier, men den förutsätter ett utgivarskap hos den som tar emot och publicerar informationen. Flashback har ingen ansvarig utgivare.

Hur många användare finns på Flashback?

För första gången mäter Svenskarna och internet användningen av forumet Flashback bland de svenska internetanvändarna. Var tredje (33 procent) använder Flashback. Det är dock inte en tjänst många använder ofta, det är enbart 1 procent som gör det dagligen.

Var kan man läsa om skvaller?

För dig som vill inrikta dig på det kungliga skvallret så har vi Svensk Damtidning.

Vad har hänt?

ZAITR0S STORA SKANDAL! #ClueeNews HAMPUS HÅNAR PONTUS RASMUSSON! ANJO Förlorar 4 MILJONER…

Triss reklam Snälla åke

Lämna en kommentar