Vad har hänt med spray?

Det här med internetportaler har sedan dess fallit i glömska och ägarbytena har varit många genom åren. Spray slogs under 2008 samman med Passagen, och ingick sedan i bolaget SprayPassagen. Senast kända ägare var mediehuset Keynote Media Group, som dock avyttrade alla sina innehav 2017 och bolaget har nu likviderats.

Vad har hänt med Spray 2021?

OBS: Gratismejlen hos HOME och SPRAY lägger ner 1 mars 2021!

Mitt råd till alla berörda är att skaffa en bättre adress (gmail eller något annat som fungerar). Gå igenom era mejl på spray/home, och logga in på de sidor som skickar post till er där och styr om så att de skickar till er nya adress istället.

Varför fungerar inte Spraymail?

Tyder på att dina mejl ligger på en server som inte fungerar för närvarande medan din hustrus mejl ligger på en server som fungerar.

Vad har hänt med Spray 2022?

Spray.se fungerar inte för mig någon som vet. Fick sista mail12 jan 2022. – Driftstörningar hos operatörer, internet etc – Eforum.

Hur kommer jag åt Spray Mail?

Så loggar du in på din webmail

Använd Mail Login uppe till höger i menyn. Då öppnas en loginruta där du kan logga in med din epostadress och ditt lösenord. Funkar för @spray.se, @home.se och @punkt.se.

Har Spray lagt ner?

Den 3 maj 2018 gick moder företaget Keynote Media Group i likvidation dvs i konkurs. De ägde bl. a. Spray.

Vad kostar det att ha Spray Mail?

Fick ett väldigt välkomnande meddelande när jag loggade in minst sagt(se bild) Det handlar såklart inte om några stora summor för en sådan här prenumeration 108kr för ett år men det handlar såklart inte om pengar det är ju principen som räknas är det ens lagligt att låsa ett mailkonto på detta vis bakom en betalvägg?

Vad är Mail2World?

Med sin eleganta responsiva design gör Mail2World hanteringen av epost till och från flera olika konton enkel. Med push-meddelanden och en gemensam inkorg kan du få e-post från Gmail, Yahoo! Mail, Outlook eller andra IMAP-konton levererade till samma inkorg, vilket gör det enkelt att hantera alla dina mailkonton.

Vem äger Spray se?

Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB

Hur säger man upp Spray konto?

Du avslutar ditt mailkonto (din e-postadress) genom att skicka ett mail, brev eller faxa till oss. Skriv i meddelandet att du vill avsluta ditt e-postkonto och ange ditt användarnamn, lösenord samt vilken person som står registrerad på e-postkontot. Mailadressen kommer att avslutas så fort vi får in uppsägningen.

Testar Försvarsspray

TESTAR EN SJÄLVFÖRSVARSSPRAY

Vad har hänt?

Lämna en kommentar