Vad har johanna möller gjort?

Johanna Möller, även känd som Arbogakvinnan, dömdes till livstids fängelse för mordet och mordförsöket på sina föräldrar. I en ny dokumentärserie undersöker man om Möller blivit rätt dömd – och låter henne med egna ord berätta om mordnatten.

När frisläpps Johanna Möller?

Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” har premiär 13 januari på Viaplay och släpps i tre delar. Johanna Möllers expojkvän Mohammad Rajabi dömdes till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Vad hände med Johanna Möllers tvillingar?

Den 3 augusti 2016 larmades polisen till en sommarstuga utanför Arboga. I bostaden hittades en 68-årig man död, medan hans fru, som själv ringt SOS Alarm, anträffades svårt skadad. Bakom dådet låg parets egna dotter Johanna Möller och hennes pojkvän Mohammad Rajabi, vilka bägge två dömdes för mord och mordförsök.

Vad gjorde Johanna Möller för brott?

Johanna Möller, 42, dömdes på måndagen på samtliga åtalspunkter hon stått åtalad för: mord och mordförsök på föräldrarna, anstiftan av mord på maken samt flera fall av stämpling till mord. Dessutom stämpling till grov misshandel, grovt bedrägeri, försök till grovt bedrägeri, urkundsförfalskning, och hot mot tjänsteman.

Hur många barn har Johanna Möller?

Johanna Möller är sexbarnsmamma, och får träffa sina barn emellanåt på anstalten.

När dömdes Johanna Möller?

21 augusti, 2017: Domen faller och straffpåföljden fastställs av tingsrätten. Johanna Möller döms till livstids fängelse för mord såväl som mordförsök på sina föräldrar, samt anstiftan till mord på Paasila 2015. Mohammad Rajabi, som var 20 år gammal vid brotten, döms till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Kan Johanna Möller vara oskyldig?

Enligt domen är det Johanna Möller som kört bilen till föräldrarnas sommarstuga kvällen för dådet, tillsammans med Rajabi, som då ska ha blivit beordrad att genomföra mordet. Johanna Möller har under åren stått fast vid att hon är oskyldig.

På vilket fängelse sitter Johanna Möller?

Möller dömdes till livstids fängelse för anstiftan till mord och pojkvännen fick 14 år för mord och mordförsök. Däremot friades Johanna Möller av hovrätten från misstankarna om mordet på Aki Paasila. Johanna Möller sitter inlåst på anstalten i Ystad.

Vad heter arbogakvinnan?

Johanna Möller, som blev känd i media som ”Arbogakvinnan”, dömdes 2017 till livstids fängelse för mord och mordförsök på sin pappa respektive mamma.

Hur länge ska Johanna Möller sitta?

Livstidsdömda Johanna Möller – känd som ”Arbogakvinnan” – avtjänar sitt straff i kvinnofängelset i Ystad, tillsammans med några av landets farligaste kvinnor. Hävdande sin oskuld har hon nu ställt upp på intervjuer med Expressen, som visar hennes liv på anstalten i nya dokumentären Möller inifrån fängelset.

”Dom har målat ut mig som en psykopat” | Johanna Möller | A Viaplay Original

”Finns det något annat du håller inne på?” | Johanna Möller | A Viaplay Original

Sveriges mest hatade kvinna! Johanna Möller DEL 1 – TRUE CRIME

Lämna en kommentar