Vad heter 18 åringen i malmö?

Vem var 18-åringen Malmö?

Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska eleven ha varit beväpnad med kniv, hammare och en yxa vid attacken. Polisen ville inte kommentera den uppgiften under presskonferensen. Den anhållna 18åringen är elev på skolan och bosatt i Trelleborg. Han finns inte tidigare i något belastningsregister hos polisen.

Vem mördade i Malmö Latin?

Uppgifter: Försökte sopa igen spåren efter morden

Sedan i onsdags sitter 18-åringen häktad på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat två kvinnliga lärare på Malmö Latin – samma skola som 18-åringen gått på. Han har erkänt brotten.

Vem är mördaren på skolan i Malmö?

Columbine-mördarna Eric Harris och Dylan Klebold. Sörjande utanför Malmö Latinskola på tisdagen efter dådet där två lärare dödades. Polisens insatsstyrka söker igenom gymnasieskolan Malmö Latinskola. Polis och sjukvårdspersonal var snabbt på plats utanför Latinskolan i Malmö.

Vilka var offren i Malmö?

Men deras liv gick inte att rädda. Under en pressträff på tisdagen bekräftar gymnasiechefen i Malmö att offren var lärare och medarbetare på skolan.

Vem dödade läraren i Malmö?

En 18-årig elev är häktad misstänkt för mord – och polisen arbetar just nu med att kartlägga händelseförloppet. Redan på tisdagens pressträff – dagen efter dådet – berättade polisen att den misstänkte är en 18-årig elev på Malmö Latinskola.

Vad hände i Malmö Latin?

Strax efter klockan 17.00 på måndagseftermiddagen inkom larm om flera skadade personer på Latinskolan i Malmö. När polis och ambulans kom till platsen anträffades två skadade personer.

Vilka lärare dog i Malmö namn?

Marilyn Pettersson jobbar inom skolan och blev själv hotad av en 12-åring. – Skolan i dag är en otrygg arbetsplats, säger hon. Redan tidigt på tisdagen samlades lärarna på en plats utanför skolan för att stötta varandra. – Vi har samlats tillsammans, vi tar hand om varandra, berättar en kollega.

Vem äger Malmö Latinskola?

Malmö latinskola är en latinskola och gymnasieskola i Malmö med sitt ursprung i en kyrkskola som startade 1406 vid S:t Petri kyrka.

Malmö latinskola.
Malmö latinskola Malmö högre allmänna läroverk 1879–1959, ”för gossar” 1929–1959 Malmö elementarläroverk 1858–1878
Den nya byggnaden från 2014
Grundad 1406

5 rader till

Hur många har dött i Rosengård?

Med lite tur minskar våldet. Den här gången blev det tvärtom. I dag, knappt ett år efter dödsskjutningen, har ytterligare elva personer mördats. Det senaste offret var gymnasieeleven Ahmed Obaid, 16, som förra torsdagen sköts ihjäl strax bakom en busshållplats på Rosengård.

18-åringens advokat: ”Han mår uselt” • Dödade två lärare på Malmö Latinskola

18 åring häktad – försvarsadvokaten: ”Han hade förberett sig”

Gärningsmannen i Malmö • Motivet • Triggerpunkt • Offren

Lämna en kommentar