Vad heter leon i strula på riktigt?

Det hela blir också än mer rörigt när hon träffar den oberäkneliga killen Leon (Zakarias Enberg) som faller hårt för henne.

Vilken klass går dom i strula?

I tredje säsongen av Strula fortsätter vi följa Ella och Nadia med deras olika gäng i högstadiet. Ella känner skolstress vilket leder henne in i en kompiskrets som inte är så bra för henne, medan Nadia brottas med sina kärlekskänslor.

Hur gammal är Maya från strula?

Ålder: 15. Familj: Mamma, pappa, storebror och lillasyster. Katten Mimmi. Intressen: ”Jag gymmar och spelar datorspel.”

Vart spelas serien strula in?

SVT söker Skådespelare (även Statist) i spelåldern 14-16 år till Ny säsong av SVT-serienStrula” i Stockholm (Sverige).

Hur gammal är Katta i Otajmat?

Vi hänger med Katta i skolan på sexualkunskapen, skoldiskot, idrottsdagen, på redovisningar och genom tonårslivet med i allt vad det innebär att vara nyss fyllda 13.

Vad heter skådisarna i strula?

I den första säsongen av Strula får vi se bästisarna Ella (Maya den Engelse) och Nadia (Filippa Hansson Neitorp) ta olika vägar genom högstadiets obönhörliga värld; medan Ella försöker att gå en mer sann väg, även om det innebär att umgås med skolans plugghästar, anstränger Nadia sig för att passa in bland de coola …

Hur gamla är dem i serien strula?

En av dem är Justine som spelas av femtonåriga Sonja Jarenskog. – Justine är empatisk, ironisk och ganska självsäker. Hon bryr sig inte så mycket om vad andra tycker och tänker, säger Sonja, som pendlar från Göteborg till Stockholm för att spela rollen. Säsong 2 av ”Strula” har premiär på SVT Play onsdag 3 november kl.

När kommer säsong 2 av strula ut?

Strula säsong 2 har premiär den 2 november på SVT Play. Säsongen består av tolv avsnitt som släpps onsdagar och lördagar.

Hur många säsonger av strula?

Fortsätter den utvecklingen kan vi verkligen börja hoppas på en tredje säsong på allvar. Blir det så att SVT väljer att förnya serien med ytterligare än säsong, så hoppas vi att det inte dröjer allt för länge tills den har premiär.

Vad heter alla i klassen på riktigt?

Klassen
  • Ainhoa Oviedo Silva. Alba.
  • Hugo Delbanco. Axel.
  • Selma Tångefjord Ryme. Emilia.
  • Gustav Rooth. Elias.

Var med i strula?

STRULA” söker en kille född 04 eller 05 och en tjej född 05 eller 06! Är det du? Spela in en video där du först presenterar dig själv och sedan låtsas ringa upp en kompis för att berätta om något som hänt. Klippet får vara max en minut.

Vad heter Katta i Otajmat på riktigt?

Otajmat är en svensk TV-serie från 2021, regisserad av Désirée Dutina. Huvudrollen Katta spelas av Molly Persson. Serien hade premiär på SVT Play den 8 november 2021.

Vem är Alex i Otajmat?

Katta står på skolans scen och ska framföra ett dansnummer tillägnat hennes före detta bästa vän Lily. Katta vill för allt i världen få tillbaka sin forna bästis och tänker att en dans tillägnad henne kommer ställa allt till rätta. Men dansen slutar i katastrof och självklart filmas detta av skolans meangirl Alex.

Fråga Strula – Daphne svarar

Första gången – Strula

Killar vs vänner – Strula

Lämna en kommentar