Vad heter skådespelarna i strula?

I den första säsongen av Strula får vi se bästisarna Ella (Maya den Engelse) och Nadia (Filippa Hansson Neitorp) ta olika vägar genom högstadiets obönhörliga värld; medan Ella försöker att gå en mer sann väg, även om det innebär att umgås med skolans plugghästar, anstränger Nadia sig för att passa in bland de coola …

Hur gamla är dem i strula?

SVT söker Skådespelare (även Statist) i spelåldern 14-16 år till Ny säsong av SVT-serien ”Strula” i Stockholm (Sverige).

Vilken klass går dom i strula?

I tredje säsongen av Strula fortsätter vi följa Ella och Nadia med deras olika gäng i högstadiet. Ella känner skolstress vilket leder henne in i en kompiskrets som inte är så bra för henne, medan Nadia brottas med sina kärlekskänslor.

Vad heter Nadia i strula?

Precis som i den tidigare säsongen har Filippa Hansson Neitorp och Maya den Engelse, som spelar huvudkaraktärerna Nadia och Ella, varit med och tyckt till i manusprocessen.

Var med i strula?

STRULA” söker en kille född 04 eller 05 och en tjej född 05 eller 06! Är det du? Spela in en video där du först presenterar dig själv och sedan låtsas ringa upp en kompis för att berätta om något som hänt. Klippet får vara max en minut.

Vilka dagar kommer strula ut säsong 2?

Strula säsong 2 har premiär den 2 november på SVT Play.

Vad heter alla i klassen på riktigt?

Klassen
  • Ainhoa Oviedo Silva. Alba.
  • Hugo Delbanco. Axel.
  • Selma Tångefjord Ryme. Emilia.
  • Gustav Rooth. Elias.

Vart utspelas strula?

Lucas och Nathan Scott som är halvbröder och tävlar om både tjejer och en plats i basketlaget – men helst inte vill ha med varandra att göra. Serien utspelar sig i Tree Hill i North Carolina där karaktärernas personliga utveckling och relationerna hör till det bästa med serien.

Hur gammal är Katta i Otajmat?

Vi hänger med Katta i skolan på sexualkunskapen, skoldiskot, idrottsdagen, på redovisningar och genom tonårslivet med i allt vad det innebär att vara nyss fyllda 13.

Vad heter skådespelarna i Otajmat?

Otajmat
Regissör Désirée Dutina
Manus Désirée Dutina
Medverkande Molly Persson Lily Wahlsteen Linda Källgren
Fotograf Tony Öien
Produktion

16 rader till

Vad heter katten i Otajmat på riktigt?

Katta Katastrof, the one and only. Katta står på skolans scen och ska framföra ett dansnummer tillägnat hennes före detta bästa vän Lily. Katta vill för allt i världen få tillbaka sin forna bästis och tänker att en dans tillägnad henne kommer ställa allt till rätta.

Fråga Strula – Daphne svarar

Fråga Strula – Filippa

Jobbigt Reagerar – Maya Edition – Del 1

Lämna en kommentar