Vad kan man kommentera på instagram?

Hänvisa till privat meddelande vid fler frågor. Exempel: ”Vad tråkigt att du uppfattar det så. Vi menar att det som har hänt är att (beskriv det du menar har hänt på ett ödmjukt sätt). Om något är oklart så skicka gärna ett privat meddelande till oss så ska vi se om vi kan göra något ytterligare.

Vad ska man svara på Instagram kommentarer?

Hänvisa till privat meddelande vid fler frågor. Exempel: ”Vad tråkigt att du uppfattar det så. Vi menar att det som har hänt är att (beskriv det du menar har hänt på ett ödmjukt sätt). Om något är oklart så skicka gärna ett privat meddelande till oss så ska vi se om vi kan göra något ytterligare.

Hur kan man se sina kommentarer på Instagram?

Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen.

Varför ser man inte alla kommentarer på Instagram?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Dolda ord. Nedanför Dölj stötande innehåll kan du: Trycka på bredvid Dölj kommentarer för att inaktivera det.

Hur tar man bort en kommentar på Instagram?

För att göra detta, följ stegen nedan:
 1. Öppna Instagram-appen.
 2. Tryck på inlägget med de kommentarer du vill ta bort i din profil.
 3. Tryck på en kommentar under inlägget.
 4. Tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
 5. Välj ”Hantera kommentarer
 6. Välj de kommentarer du vill ta bort.
 7. Tryck på Radera längst ner på skärmen.
14 maj 2021

Hur man hashtaggar på Instagram?

Hur hashtaggar man på instagram?
 1. Tag eller laddar du upp ett befintligt foto eller en video.
 2. Välj eventuellt att lägga till ett filter eller på egen hand korrigera ljust och färginställningarna, tryck sedan på Nästa.
 3. Tryck på Skriv en bildtext … och ange # följt av text (exempel: #vårkänslor).
 4. Trycka på Dela.

Hur svarar man på ett meddelande på Instagram?

Från ditt Instagramflöde trycker du på pappersflygplansikonen i det övre högra hörnet på skärmen för att komma åt meddelanden. Öppna en konversation och hitta meddelandet du vill svara på. Tryck och håll ned meddelandet tills du ser tre åtgärdsalternativ visas. Välj Reply.

Varför har mina Instagrambilder försvunnit?

Sedan februari 2021 ligger borttagna objekt i mappen ”Recently Deleted” i 30 dagar. Efter det raderas de automatiskt. Det enda undantaget är raderade berättelser, som stannar i mappen Nyligen borttagna i 24 timmar innan de också försvinner för gott.

Vad betyder knapparna på Instagram?

För att se vem som gillar, kommenterar och vilka som följer dig trycker du på den hjärtformade ikonen. När du trycker där så kommer du till en plats i appen där du kan se vilka och hur många som antingen har gillat ett inlägg som du har lagt ut på Instagram.

Kan man se vilka man har följt på Instagram?

Instagram har sedan en tid tillbaka haft en funktion som det är möjligt med beställ de konton som vi följer. Tack vare denna nya funktion i det sociala nätverket är det möjligt för oss att se vilka som är de senast som följs på vårt Instagramkonto, något som också är möjligt på ett riktigt enkelt sätt.

Hur begränsar man kommentarer på Instagram?

Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck och håll nere kommentaren (Android). Tryck på (iPhone) eller (Android) och tryck sedan på Begränsa [användarnamn] eller Ta bort begränsning för [användarnamn].

Hur stänger jag av likes på Instagram?

Så döljer du dina likes på Instagram
 1. Gå till din profil på Instagram.
 2. Gå till Inställningar.
 3. Klicka på Sekretess.
 4. Klicka på Inlägg.
 5. Välj därefter att aktivera “Dölj antal gilla-markeringar och visningar”.
15 juni 2021

Kan inte kommentera på Instagram stories?

Varför kan jag inte dela ett visst inlägg till min Story / Händelse med flygplansikonen? Om inlägget ligger på en privat profil (alltså någon annans konto, inte ditt eget) så kan du inte dela det i din egen händelse/story. Det finns även en inställning där man kan ta bort möjligheten att dela inlägg i story.

Kan man redigera en kommentar på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på Redigera. Redigera, ta bort eller lägg till en bildtext till ditt inlägg och tryck på Klar (iPhone) eller (Android). När du trycker på nedanför ett inlägg kan ordet Redigerat visas nedanför bildtexter som har redigerats.

Hur redigerar man ett inlägg på Instagram?

Redigera inlägg efter publicering

Så här gör du: Gå in på bilden eller klippet som du har publicerat, tryck på de tre prickarna högst upp i det högra hörnet och välj sedan ”Redigera”.

Vad händer om man döljer en kommentar på Facebook?

När du döljer en kommentar från ett inlägg på din sida: Kommentaren kommer fortfarande att vara synlig för personen som skrev den och hens vänner. Detta kan bidra till att förhindra fler oönskade kommentarer. Kommentaren kommer att döljas för alla andra.

Instagram hacks & tips på svenska

Hur du får 1000 FÖLJARE på instagram (endast EN VECKA??!!)

10 smarta Insta hacks! | Så växer du på Instagram!

Lämna en kommentar