Vad kostar 10 liter färg?

En 10liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 000 och 1 200 kronor i en specialiserad målarbutik. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor.

Vad kostar 10 liter färg inomhus?

Den rekommenderade åtgången på dessa färger är 8 kvadratmeter per liter, vilket innebär att det krävs 10 liter färg för att täcka väggarna med två strykningar. Beroende på vilken av deras färger du vill använda dig utav varierar priset mellan cirka 1200–1500 kronor.

Vad kostar 10 liter färg Nordsjö?

Lägsta pris på Nordsjö 7 Original Väggfärger Silver 10L är 959 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Hur långt räcker 10 liter färg?

Man brukar säga att tio liter färg ska täcka ungefär 30 kvm. Således så kan du klara av fler än en vägg på tio liter färg. Du ska klara av en yta motsvarande 30 kvm om rätt förutsättningar finns.

Vad kostar bruten färg?

HORNBACH bryter din färg – helt utan extra kostnad!

Få varje färgburk i exakt den kulör du önskar. Möjligt att efterbeställa. Varje färgton har ett eget kulörnummer. Ingen extra kostnad tillkommer för färgbrytningen.

Vad kostar målning per kvm inomhus?

Målare Pris
Pris per m2 350 – 400 SEK Inklusive material och färg
Pris per timme 400 – 450 SEK Inklusive material och färg
9 okt. 2020

Vad kostar det att måla om 70 kvm?

En hink med 10 liter målarfärg brukar kosta mellan 500 och 2500 kronor beroende på kvalitet och fabrikat. 10 liter färg räcker vanligen till en yta om 60 till 80 kvadratmeter. Kom ihåg att det sällan lönar sig att välja det billigaste alternativet eftersom sämre färg kan behöva en strykning mer än kvalitetsfärg.

Var kan jag köpa Nordsjö färg?

Köp målarfärg, grundfärg, lack och spackel från Nordsjö hos Beijer. 100 år av Nordsjö färg Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren.

Var tillverkas Nordsjö färg?

Vid vår anläggning i Sege utanför Malmö, som är Nordens största, utvecklas och tillverkas färg, lack, spackel och träskydd för konsument och yrkesmålare. Nordsjö ingår i AkzoNobel-koncernen, som är väldens största färgtillverkare.

Vad är Nordsjövit?

Nordsjö har sin ”Nordsjövit” som har koden NCS S 0603-Y03R. Dvs en vit med 6 enheter svärta, 3 enheter kulörthet av en gul kulör med 3 enheter rött. Flugger har sin ”Carlssonvit” som påminner om den tidigare versionen av NCS S 0502-Y.

Hur mycket färg till 10 kvm?

Multiplicera din nya totala yta i kvadratmeter med hur många strykningar som kommer att behövas. Vi rekommenderar att minst ta med två strykningar i beräkningen. Dela slutligen detta värde med m²/l-siffran på din färgburk (om du inte hittar den på burken kan du kolla upp produktinformationen online).

Hur räknar man ut Färgåtgång?

Räkna ut den totala arean på rummets 4 väggar genom att ange längden på rummet, bredden på rummet och rummets takhöjd. Du får själv räkna bort eventuella större ytor i rummet som inte ska målas. Färgåtgången beräknas på 2 strykningar. Om man ska måla över starkare kulörer behövs ibland även tre strykningar.

Hur många liter färg går det åt till ett hus?

Hur mycket färg går åt och vad kostar färg

Både akrylat- och oljefärg kräver cirka 1 liter färg till 6-8 kvadratmeter yta. Samma mängd slamfärg räcker dock bara till cirka 3 kvadratmeter. Handlar det om en nymålning måste du även räkna med att du kommer att behöva göra två strykningar.

Vad kostar 3 liter väggfärg?

Lägsta pris på Jotun Lady Pure Color Väggfärger Vit 3L är 645 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Vilken färg är billigast?

Vi utropar Midun Väggfärg till vinnare.

Den är både billig och riktigt bra att arbeta med. Den får sällskap av tre andra bra – men något dyrare färger. Och så finns det så klart också de som fick sämst betyg i testet, som du bör undvika som förstaval.

Vad kostar färg per kvadratmeter?

Räkna med att 10 liter färg räcker för att måla 60 till 80 kvadratmeter. En burk med 10 liter färg kan kosta mellan 500 kronor upp till 2 000 kronor. Utöver målarfärg behöver du också redskap, det vill säga, material. Allt detta kan kosta mellan några hundralappar till ett par tusen kronor beroende på vad du köper.

Division med 10 och 100 (Matematik) – Studi.se

Färger del 1 – studi.se (Biologi)

färg test

Lämna en kommentar