Vad kostar däckhotell?

Däckhotell kostar från 995 kr/säsong, skriv till oss i chatten eller kontakta din anläggning för mer information.

Vad kostar Däckhotell hos Däckia?

Däckskiftet utförs av våra kunniga montörer som ser till att däcken sitter som de ska. Vi ser också till att tvätta bort vägdamm från däcken innan de förvaras säkert på vårt däckhotell. Hos oss kostar däckhotell från 1595 kr.

Är det värt med Däckhotell?

Det är väldigt fördelaktigt att lagra sina däck hos ett däckhotell eftersom man slipper avvara plats i hemmet. Många förvarar sina däck i ett förråd eller på vinden och det är väldigt otympligt att hämta sina däck från avskilda platser två gånger om året när det är dags att byta däck.

Vad kostar Däckhotell på Euromaster?

Partille bilservice är billigast med 600 kronor per säsong – ett skifte och förvaring fram till nästa skifte – medan Euromaster i Gullbergsvass är dyrast med 1 000 kronor per säsong.

Vad kostar Däckhotell på Volvo?

Vad kostar däckhotell? Med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort kostar vårt det 950kr per säsong. Annars kostar det 1150kr per säsong.

Vad kostar Däckhotell på Mekonomen?

Hos oss ingår säker förvaring i anpassade lokaler och hjulskifte vid varje säsong i priset. Just nu kostar vårt däckhotell 1395:- per säsong. Kontakta oss idag för att boka tid för inlämning och hjulskifte. Hos Mekonomen Norrtull kan du känna dig trygg.

Vad kostar det att byta däck på Däckia?

Du är välkommen förbi oss så gör vi det åt dig, det ingår i skiftet och kostar inget extra. Vill du, och har möjlighet, kan du naturligtvis göra det själv också. 7. Innan vi släpper iväg dig och din bil från verkstaden mäter vi lufttrycket i dina däck.

Vad menas med säsong Däckhotell?

Men vad sägs om att någon byter dina däck och förvarar förra säsongens i ett däckhotell? Där ses däcken dessutom över, tvättas av och förvaras i förhållanden som är gynnsamma för materialet.

Får man ha däck i källarförråd?

Enligt brandmyndigheten får man inte förvara gasol, tändvätska eller bensin i förrådet (gäller lgh). Bor du i en villa så är reglerna inte lika hårda. Vad gäller däckenfår man alltså förvara däcken i källarförrådet oavsett om det är villa eller lägenhet.

Vad kostar Däckhotell på Bilia?

Däckförvaring på Bilia Däckhotell är enkelt och bekvämt. Vi tar hand om dina sommar- och vinterdäck och förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.

Våra priser.
Plats Från
Övriga landet 1.195 kr

1 rad till

Är det billigare att köpa däck i Tyskland?

I Tyskland hittar man ofta lägre priser på däck än I Sverige. Det är säkert därför du har sökt efter billiga däck Tyskland. Kanske gör språkbarriären och de höga kostnaderna för leverans det onödigt jobbigt att beställa däck från Tyskland.

Vad kostar det att kränga på nya däck?

Montering däck & fälg vid köp hos Bildemo (kompletta hjul)
Montering däck & fälg vid köp hos Bildemo (kompletta hjul) Inkl moms
Montering & Balansering upp till 15″ 64 kr/st
Montering & Balansering 16″ 73 kr/st
Montering & Balansering 17″ 83 kr/st
Montering & Balansering 18″ 91 kr/st

3 rader till

Hur mycket kostar det att byta däck?

Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. Många bil och däckverkstäder erbjuder däckhotell, speciellt i de större städerna.

Vad ingår i Däckförvaring?

Villkor för däckförvaring

Däckförvaring: Med däckförvaring avses förvaring av däck, fälgar eller hjul (däck och fälgar), nedan gemensamt kallat ”Däck”.

Vad kostar däck och fälg?

Vi bjuder på frakten när du köper paket med kompletta hjul (däck+fälg). Du hittar kompletta hjul till din bil här.

Däckfrakt.
Per styck Per 4 stycken
Däck 69:- 276:-
Fälg 69:- 276:-
Kompletta Hjul 69:- Fri frakt

Vad kostar Däckhotell Göteborg?

För din säkerhet så kontrollerar vi även däcken: lufttryck, mönsterdjup och generella skick. Däckhotell pris ligger nu från endast 550:-/säsong!

Allt fler föredrar bekvämligheten med ett däckhotell

Del 1: Introduktion till hotellstädares risker

Vi får äta & göra vad vi vill på Sveriges bästa hotell!

Lämna en kommentar