Vad kostar det att gå på bio?

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på alla utvalda filmer så länge filmen visas på bio. Här köper du Biopasset. Var gäller Biopasset? Biopasset gäller på biografer i hela Sverige.

Vad kostar biobiljetter 2021?

För en familj på två vuxna och tre barn kostar ordinarie biobiljetter 795 kr. Vid val av plussäten går priset upp till 945 kr. Vid val av IMAX blir det 1 345 kr.

Hur mycket kostar snacks på bio?

Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor. Stor snacks + Stor läsk (1L) kostar 104/520 kronor. Glöm inte heller att det mesta av popcornen lämnas kvar efter att filmen är slut.

Får man ta med sig godis på bio?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godis på bio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Kan man köpa biljett på bion?

Du kan hämta biljetterna i kassan eller i en Biljettautomat på biografen.

Hur mycket kostar en ordinarie biobiljett?

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på alla utvalda filmer så länge filmen visas på bio.

Vad kostar det att gå på bio för barn?

Biobiljetterna kostar 110kr för vuxna och 90kr för barn.

Är Biopopcorn veganska?

Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli. Det tillsätts i oljan för att ge en tydlig smak av smör utan att innehålla laktos eller mjölkprotein!

Vad ingår i Biomeny?

Vad är en Biomeny? En Biomeny ger din mottagare snacks till filmen. Den löses in mot en mellanstor popcorn och mellanläsk på Filmstadens biografer och Svenska Bio.

Kan man köpa snacks med bio kort?

Ett presentkortbio passar för alla tillfällen och är alltid lika uppskattat! Du laddar kortet med pengar som sedan kan användas till biobiljetter, popcorn, godis och mycket mer hos Filmstaden, Svenska Bio och Cinemascenen. Presentkortet är giltigt i två år.

Måste man ha Vaccinpass på bio?

För dig som biobesökare innebär det att vaccinpass inte längre är ett måste. Dessutom tas publiktaket bort vilket innebär att biografer kan fylla upp sina salonger. Sedan 23 december och fram tills igår fanns det ett krav på tomma stolar och rader mellan varje sällskap för att garantera ett tryggt avstånd.

Vad händer med biobiljetter som går ut?

Återköp av köpta biljetter medges endast om man kan visa sitt betalmedel (Kontokort/Presentkort/Företagsbiljett/Värdekod) tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto samt giltig legitimation i biljettkassan senast 15 minuter innan föreställningen börjar.

Hur länge går Utvandrarna på bio?

Utvandrarna – en episk historia från 1850 till 2021 | Filmstaden Nyheter.

Kan man betala bio på plats?

Filmstaden en kontantfri biograf. Biljetter köper du enkelt här på filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen kan du betala med de vanligaste betalkorten, Filmstadens presentkort, Apple Pay och Samsung Pay.

Kan man betala med kontanter på bio?

Från och med den 1 oktober 2019 blir Nordisk Film Bio en kontantfri biograf. Det innbär att det från och med det datumet inte längre är möjligt att använda kontanter när du besöker oss för att handla biljetter, godis, popcorn med mera.

Kan man betala bio med Klarna?

Betalsätt. Betalning av biljetter sker via Klarna Checkout eller, vid reservation, i kassan hos Biografen. Betalning hos Biografen kan således endast ske vid reservation.

Första gången på bio VLOGG

Hur gör man på bio

HUR MAN KOMMER IN PÅ BIO GRATIS

Lämna en kommentar