Vad kostar det att hyra bil?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 779 kr per vecka (540 kr per dag).

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en månad?

Priserna per månad för långtidsuthyrning startar på cirka 5000 kronor upp till drygt 20000 kronor. Hos Europcar ingår 300 fria mil. Hos Hertz, kan du välja mellan 150, 250 och 300 fria mil, och hos Avis kan du välja från 150 upp till 500 fria mil.

Vad kostar det att hyra en bil i Sverige?

Att hyra en mindre bil i Sverige kostar från ca SEK 260 per dag och uppåt eller neråt, beroende på säsong och utbud samt en normalstor bil från ca 560 SEK / dag. Ibland kan du hitta billigare beroende på säsong. Större bilar, lyxbilar, skåpbilar och flyttbilar kostar mer.

Vad kostar det att hyra en bil på Hertz?

Pris: från 1.995:-

Hyr en bil under 7 dygn. Grundförsäkringar ingår.

Vad kostar det att hyra en bil på OKQ8?

Priset är 200 kr per dygn eller 800 kr per vecka. Finns att hyraOKQ8 Norrtull, Sveavägen 155 i Stockholm. Kontakta stationen på 08-66 80 180 eller e-post på 37055@station.okq8.se.

Vad kostar det att hyra en bil i en vecka?

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka i Sverige? En hyrbil i Sverige kostar i genomsnitt 3 888 kr per vecka (556 kr per dag).

Kan man leasa en bil i en månad?

Avis Minilease är ett flexibelt och enkelt sätt att långtidshyra en bil. Njut av bil utan några långa bindningstider, inga underhållningskostnader och inga dyra försäkringskostnader. Med en månadshyra hos Avis kan du välja fritt mellan alla våra bilgrupper. Se nedan för specifikation och pris.

Vad kostar det att hyra bil med M?

Dynamiska priser

Våra priser varierar från 75 kr till runt 110 kr per timme. Med M Premium får du fasta timpriser: 75 kr på vardagar och 85 kr på helger. När efterfrågan är som högst ligger timpriserna på ca 110 kr. Exakt vad din resa kommer kosta ser du lättast genom att gå in i appen och påbörja en bokning.

Var är det billigast att hyra bil?

Generellt sett har Sixt de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 558 kr per dag för hyrbilar i Stockholm. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 8 uthyrningskontor i Stockholm är 46 kr per dag.

Kan man hyra bil i en stad och lämna i en annan?

Med Avis envägshyra för bil kan du göra det. Hämta ditt fordon från en av våra uthyrningsstationer runt om i Europa och lämna det på en annan plats i slutet av resan. Det är snabbt, enkelt och effektivt och innebär att du kan planera din resa exakt som du vill, utan att behöva köra tillbaka.

Hur mycket kostar en hyrbil per mil?

Valet av bil påverkar

De billigaste bilarna har en kostnad på dryga 20 kronor milen medan de dyraste bilarna kan ha en kostnad på 80 kronor milen eller mer. Än högre kan kostnaden bli ifall den årliga körsträckan är låg, då kan det till exempel bli svårt att utnyttja den fulla potentialen i bilens serviceintervaller.

Vad har Hertz för bilar?

Lista över våra transportfordon*
A44 – ex. Ford Connect Skåpbil storleken mindre Från 2,5 m 3
D44 – ex. Renault Master Lätt lastbil utan bakgavelslyft Från 17 m 3
E44 – ex. Renault Master Lätt lastbil med bakgavelslyft Från 17 m 3
F44 – ex. Volkswagen Transporter / Ford Wildtrak Pickup med dubbelhytt Från 4,2 m 3

8 rader till

Hur hyr man en bil?

Det är ofta billigare att hyra via internet än på plats hos uthyraren. Du kan välja att hyra direkt av en uthyrningsfirma eller via en förmedlare. Fördelen med att hyra direkt av en uthyrningsfirma är att du endast avtalar med ett företag.

Vad kostar det att hyra en bil på Statoil?

Priser Personbilar
Bilgrupp Villkor Dygn: inkl 100 km
Ekonomi 18 år 609:-
Ekonomi kombi 18 år 669:-
Komfort kombi** 20 år 799:-
Stor kombi** 20 år 879:-

5 rader till

Vad kostar det att hyra en bil en helg?

Hos oss kan du hyra en bil över helgen från 1 097 SEK , då ingår Skadekostnadsreducering och fri körsträcka i priset. när du hyr bil över helgen ingår fri körsträcka så du kan åka hur långt du vill, så länge du håller dig inom Sverige.

Hur fungerar OKQ8 Tvättabonnemang?

Snabbt, enkelt och utan biljett
  • Ladda ner appen. Ladda ner appen ”OKQ8 Biltvätt”. …
  • Registrera din bil. Registrera din bil och koppla ditt betalkort (endast Visa eller Mastercard).
  • Välj abonnemang. Välj abonnemang utan bindningstid eller singeltvätt.
  • Tvätta. Tvätta – ditt regnr läses av i tvätten.

Så här fungerar det att hyra ut din bil via SnappCar.se!

Hyra bil

Hyr bil hur länge du vill!

Lämna en kommentar