Vad kostar en biobiljett på filmstaden?

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på alla utvalda filmer så länge filmen visas på bio. Här köper du Biopasset.

Vad kostar en biobiljett vuxen?

I dag kostar en biobiljett mellan 120 och 200 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Vad kostar det att gå på bio för barn?

Biobiljetterna kostar 110kr för vuxna och 90kr för barn.

Hur mycket kostar presentkort bio?

Hos Bio.se hittar du filmer som berör, på biografer som bryr sig! Presentkortet gäller på utvalda biografer över hela landet. Kortet kan laddas till ett värde av 120 kr och uppåt. Pengarna kan användas såväl till biobiljetten som i kiosken och är giltigt i 2 år från laddningsdatum.

Hur mycket kostar snacks på bio?

Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor. Stor snacks + Stor läsk (1L) kostar 104/520 kronor. Glöm inte heller att det mesta av popcornen lämnas kvar efter att filmen är slut.

Varför har bio blivit dyrt?

– Vi har ökade kostnader för löner och lokalhyror. Dessutom har vi sedan 6–7 år tillbaka genomgått det största teknikskiftet sedan talfilmen. Vi har digitaliserat alla salonger och någonstans måste de pengarna tas. Det får man slå ut under många år, det gör att det blir dyrare att gå på bio.

Hur mycket kostade en biobiljett 1950?

En kopp kaffe för en och femtio, en biobiljett för tre kronor. Den mest populära bilen för bara 15 000.

Får man ta med eget godis på bio filmstaden?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godis på bio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Får man ta med eget godis på bio SF?

”Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem.”

Måste man ha Vaccinpass på bio?

För dig som biobesökare innebär det att vaccinpass inte längre är ett måste. Dessutom tas publiktaket bort vilket innebär att biografer kan fylla upp sina salonger. Sedan 23 december och fram tills igår fanns det ett krav på tomma stolar och rader mellan varje sällskap för att garantera ett tryggt avstånd.

Var kan man köpa bio presentkort?

Förutom våra biografer kan du också köpa våra presentkort på Pressbyrån, 7-Eleven, Cirkle K, Willys, Willys-Hemma och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA och Hemköp. Observera att Pressbyrån och 7-Eleven tar en förmedlingsavgift på 5 kr/kort.

Hur ser man hur mycket pengar man har på presentkort?

Saldot står på kvittot när du handlat med kortet. Du kan också be att få veta saldot i förväg i kassan.

Kan man köpa presentkort på nätet?

Presentkort man kan köpa online

Det finns numera mängder av webbplatser där du kan köpa presentkort online. En stor fördel med att köpa ett presentkort online är att du ofta kanpresentkortet digitalt och skicka det direkt till mottagaren (om det är bråttom).

Är Biopopcorn veganska?

Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli. Det tillsätts i oljan för att ge en tydlig smak av smör utan att innehålla laktos eller mjölkprotein!

Får man ta med snacks till bio filmstaden?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Vad ingår i Biomeny?

Vad är en Biomeny? En Biomeny ger din mottagare snacks till filmen. Den löses in mot en mellanstor popcorn och mellanläsk på Filmstadens biografer och Svenska Bio.

David besöker Filmstaden Scandinavia

Välkommen till Filmstaden

VI HAR EN BIO FÖR OSS SJÄLVA!

Lämna en kommentar