Vad kostar en ditec behandling?

Boka Ditec behandling och få 50% rabatt på premiumpaketet samt en kostnadsfri glasbehandling. Fälgbehandling och textil/skinnbehandling. Ordinarie pris är ca 3300 kronor, vårt pris är 1650 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Hur länge håller en Ditec behandling?

DITEC® CERAMIC LIGHT

För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti och är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden…

Vad kostar keramisk Lackförsegling?

Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen: Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK. Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK. Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK.

När ska man Lackförsegla en ny bil?

Om du beställer en ny bil så kan du utan problem göra behandlingen så fort du fått bilen, för när det gäller härdning av lacken så ska den göra det i ca 2 veckor och från när bilen är bygg och du får nyckeln här i Sverige så har det absolut gått 2 veckor.

Är keramiskt lackskydd värt pengarna?

Helt klart värt det! Har aldrig haft en mera lättvättad än en som har keramisk behandling. Jag och flera jag känner har Geyon MoHs behandling på bilarna, och alla är mycket nöjda med det.

Vad kostar en Lackskyddsbehandling?

DITEC LACKSKYDDSBEHANDLINGAR
Behandling Original Klassificering
Liten DG5 4495:- Audi A1, BMW 1-serie, Mercedes A-klass
Mellan DG6 4995:- Cadillac ATS, Chevrolet Camaro & Corvette, Ford Mustang
Stor DG7 5495:- Cadillac CTS, Dodge Charger & Challenger
Extra stor DG8 5995:- Chevrolet Traverse, Dodge Durango, Ford Explorer

1 rad till

Hur lång tid tar en Lackskyddsbehandling?

En lackskyddsbehandling motverkar att din bil åldras i förtid, och kan få den trista ytan att skina igen. Vår behandling gör bilen lättare att rengöra, ser till att det fastnar mindre smuts och skyddar lacken under lång tid (sex års garanti vid återbehandling var 18 månad).

Hur mycket kostar en Lackförsegling?

Ett lackskydd håller i regel mellan 12 och 18 månader. Därefter kan en kompletterande lackbehandling behöva göras vilket då är betydligt billigare. Man kan räkna med ett pris på 1000 kr – 1200 kr. Generellt ger Motormännen en rekommendation att ge lacken ett extra skydd.

Vad kostar det att Rekonda bilen?

Priserna för rekond varierar kraftigt mellan olika verkstäder, storlek på bilen och exakt vilken typ av rekond du vill ha. En helrekond kostar mellan 1 500 kr och 5 000 kr och halvrekond — det vill säga antingen invändig eller utvändig rekond — brukar ligga på ungefär hälften av det priset.

Vad är keramisk lackskydd?

Ett keramiskt lackskydd gör att bilen håller sig blank under längre tid, det gör att smuts lossnar lättare och gör därmed bilen mer lättvättad, det skyddar bilen bättre mot frätmärken från insekter och fågelspillning och det skyddar mycket effektivt mot skadliga uv-strålar som bleker lacken.

Vad kostar det att Lackskydda bilen?

En behandling som kostar från runt 3 000 kronor och uppåt. Men skall den lackgaranti gälla måste man göra ett antal återbesök – en gång om året eller var 18 månad för att företaget skall kunna lägga på ett nytt toppskikt.

Hur gör man en Lackförsegling?

Autodudes snabbmanual
  1. Gör en grundlig rengöring av bilen innan du applicerar lackförseglingen. …
  2. Planera arbetsytan noggrant innan du påbörjar förseglingen. …
  3. När du applicerar förseglingen börjar den avdunsta. …
  4. Applicera förseglingen i raka drag med appliceringssvampen. …
  5. Byt till nästa panel.

Hur fungerar Lackförsegling?

Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Är keramisk Lackförsegling bra?

Här är några av fördelarna med keramisk lackförsegling:

Den skyddar mycket bra mot vägsalter, som är vanligt på svenska vägar och som orsakar stora problem med lacken för bilägare. Det ger ett större motstånd mot solens ljus. Inte minst gäller detta röda bilar, som annars lätt kan blekna av starkt solljus.

Hur tvätta bilen efter keramiskt lackskydd?

Vi rekommenderar att du först tvättar bilen enligt stycket Underhållstvätt och därefter tvättar du med Arcticlean – Wash & gloss som är ett snällt schampoo. Spola upp en hink med varmt vatten, tillsätt Wash & gloss och tvätta sedan med en tvättsvamp/handske. Torka bilen torr med en för ändamålet avsedd torkduk.

Vilket är det bästa Lackskyddet?

Keramisk lackförsegling ger bäst lackskydd

Med ett keramiskt lackskydd skyddas din bil av en härdad yta som skyddar mot mängder av olika yttre påfrestningar. Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax.

Ditec behandling

MOS kollar in keramisk lackförsegling

Ditec Lackkonservering

Lämna en kommentar