Vad kostar en fettsugning?

En fettsugning kostar allt mellan 10-50 000 kr per område beroende på främst fettmängd och hudkvalitet, men även medicinska förutsättningar. Estetikum har konkurrenskraftiga priser och erbjuder avbetalningsmöjligheter från 350kr/månad via Svea Ekonomi.

Kan man dö av fettsugning?

Kan man dö av fettsugning? Både lokalbedövning och narkos innebär risker. Du kan drabbas av komplikationer och skador, och du kan även avlida, även om risken är mycket liten. Generellt sett är huden hos yngre personer mer elastisk än hos äldre vilket innebär att resultatet blir bättre.

Måste man sövas vid fettsugning?

Fettsugning kan utföras på de flesta områden men är speciellt lämpade för: ben, mage, höfter, midja och haka. En fettsugning utförs med lokalbedövning eller i narkos, tillsammans med avslappnande medel. Vid fettsugning är det endast fettvävnad som avlägsnas genom att små snitt (ca 5 mm) görs i dina hudveck.

Hur mycket tar man bort vid fettsugning?

Hur mycket fett kan man ta ut/behandla med fettsugning (Smartlipo)? Eftersom patienten inte sövs i narkos, utan endast erhåller lokalbedövning, så kan kirurgen inte operera hur stora kroppsområden som helst vid ett och samma tillfälle. Vi kan dock operera/ta ut, upp till 5-6 liter vid ett och samma tillfälle.

Är det bra att göra fettsugning?

Behandlingen passar bra för att bli av med fett som inte svarar på andra typer av behandlingar, som träning eller diet. Ofta ger fettsugning kroppen ett mer proportionerligt utseende.

Är Fettfrysning farligt?

Fettfrysning (kryolipolys) är den allra senaste metoden för att permanent reducera fett utan några kirurgiska ingrepp. Med fettfrysning kan vi bryta ned fettcellerna på naturlig väg (apoptos) utan risk för skada på kringliggande vävnader.

Hur många har dött av plastikoperationer?

Mätningar har visat att sannolikheten att drabbas av komplikation till följd av plastikoperation i Sverige är låg –omkring 1–2 procent av genomförda ingrepp – och i de flesta fall rör det sig inte om några svåra konsekvenser.

Hur lång tid tar en fettsugning?

Operationen görs i narkos och tar mellan 1-3 timmar beroende på vilket/vilka områden som skall fettsugas. Om du gör en stor fettsugning behöver du sova kvar en natt, om du gör en mindre fettsugning kan du gå hem samma dag.

Kan man bli tjock igen efter en fettsugning?

Kan fettet komma tillbaka efter en fettsugning? Man brukar säga att antalet fettceller ökar fram till dess att man uppnår pubertetsåldern. Därefter bildar inte kroppen några nya fettceller. Fettcellerna kan dock öka kraftigt i volym vid viktuppgång.

Vad händer i kroppen när man blir sövd?

Narkos, eller sövning som det även kallas, innebär att du inför en operation eller undersökning blir sövd med hjälp av läkemedel. Den djupa sömnen tillsammans med smärtstillande läkemedel gör att du slipper ha ont och ta del av det som händer under operationen eller undersökningen.

Hur lång tid efter fettsugning ser man resultat?

Ärr och svullnad efter fettsugning

Då svullnad efter ingreppet håller i sig under några månader så syns resultatet inte direkt utan det är först när svullnaden har gått ner som slutresultatet blir framträdande.

Hur mår man efter en fettsugning?

Oftast mår man bra bara på några dagar efter en fettsugning hals, och kan återgå till jobbet. Under de första tre veckorna efter en fettsugning ska Du normalt bära en gördel, både dag och natt. Därefter ska den bäras i tre veckor till, nattetid.

Är Fettfrysning bra?

Fettfrysning eller Cryolipolys är en säker och pålitlig behandlingsmetod för permanent fettreducering. Tekniken har över 20 års forskning på Harvard bakom sig och erbjuds av över 5000 vårdgivare världen över och administreras endast av sjukvårdspersonal. Över 7 miljoner behandlingar har gjorts!

Hur ofta kan man göra Fettfrysning?

Studier visar ett genomsnitt på 23,8 % reducering på bara en behandling. Behandlingen kan upprepas upp till 3 ggr på varje område, men många gånger räcker 1-2 behandlingar.

Hur mycket kostar det att ta bort fett från magen?

Priset för fettsugning av hela magen är mellan 30-50 000 kr och bestäms efter konsultation med kirurgen. Generellt bestäms priset för fettsugning av fettmängd och hudkvalitet. Andra vanliga områden är fettsugning av haka, rygg, lår, armar och midja (kärlekshandtag).

Vem är bäst på fettsugning?

Vi vill understryka att fettsugning med Smartlipo är en bra metod, men att det är erfarenheten hos kirurgen som avgör hur bra resultatet blir. Nordiska Kliniken har som nämnts störst erfarenhet i Sverige inom området. Vi betraktas därmed som referensklinik i Sverige för denna unika behandlingsmetod.

Fettsugning mage 1555 ml efter 1 timma på Primakliniken Plastikkirurgi

Fettsugning mage efter 2 veckor på Primakliniken Plastikoperationer Liposuction

Citadellkliniken Fettsugning Bukplastik

Lämna en kommentar