Vad kostar en kundvagn?

En kundvagn kostar runt 1 500 kronor, och efter det stora svinnet de senaste månaderna hoppas man nu kunna få tillbaka vagnarna. Enligt Michael Johansson försvinner vanligtvis tio till tolv vagnar per år, och de flesta vagnar som försvinner hittar tillbaka på ett eller annat sätt.

Kan man köpa en kundvagn?

Vi har kundvagnar i alla storlekar som passar den mindre butiken så väl som stormarknaden och lager och plockvagnar för fackhandeln. Vi har förutom kundvagnar från ledande leverantörer som Caddie och Polycart också en egen utveckling och tillverkning av kundvagnar.

Kan man låna kundvagn?

Mitt råd är att i framtiden först fråga butiksinnehavaren om det är okej att låna hem en kundvagn. Ett annat råd är att du kan vända dig till din arbetsgivare och fråga hur ni ska lösa situationer där brukarna behöver bärhjälp, ett förslag är att boendet införskaffar egna kundvagnar.

Hur många liter rymmer en kundvagn?

Vi har kundvagnar i många olika storlekar, från 80 liter ända upp till 255 liter, och i många olika utföranden för både den lilla och den stora butiken, både med och utan underhylla.

Hur mycket väger en kundvagn?

En vagn väger ungefär 25–30 kilo. Har du samlat ihop fem-sex vagnar blir det 150 kilo som ska flyttas runt. Vagnarna skevar lätt och det blir bra tungt för ryggen.

ALLT DU FÅR I KUNDVAGNEN BETALAR VI. (6-7 ÅR)

VAD KOSTAR KÅKEN?

Vad kostar städning i hemmet?

Lämna en kommentar