Vad kostar en lott i postkodlotteriet?

En Postkodlott kostar 170 kronor i månaden, pengarna fördelas så här: ca 30% till ideella organisationer. ca 30% till drift av lotteriet* 40% till vinster i lotteriet.

Hur många Postkodlotter finns det?

Hur många lotter det finns i ett visst postnummer varierar från månad till månad, därför är det ingen statistik vi för. Detta då vi inte har någon bindningstid och man kan avsluta och köpa fler lotter precis när man vill. På vår vinstkarta ser du hur många vinnare det varit i ditt postnummer.

Vad kostar lotten i Postkodlotteriet?

Vad kostar det att vara med? Du väljer själv hur många lotter du vill ha (max 20 st) och prenumererar månadsvis för 170 kr per lott. Du prenumererar så länge du vill. Du har ingen bindningstid och kan avsluta när som helst.

Hur stor chans är det att vinna i Postkodlotteriet?

I Postkodlotteriet har du ny vinstchans varje dag. Under året har du chans på vinster värda totalt 1 400 000 000 kronor. Beloppet avser total vinstsumma att fördela under lotteriåret 2022. Vinstandel minst 40 procent.

Måste man själv rätta sin Postkodlott?

Du behöver däremot inte själv rätta lotterna – det gör vi åt dig! Vi har automatisk vinstbevakning och meddelar dig alltid vid vinst.

Hur många svenska är med i Postkodlotteriet?

Nästan en miljon människor i Sverige är med i Postkodlotteriet. Detta genererar ett överskott som går till ideella organisationer.

Hur många lotter säljs i Postkodlotteriet?

Varje månad säljer bolaget ofattbara 1,4 miljoner lotter. Av de totala intäkterna går 4 procent till ägarbolaget i Holland för licenskostander. De har idag blivit miljardärer. Under 2009 ökade Postkodlotteriet omsättningen med 30 procent till 2,1 miljarder kronor.

Vad händer med min Postkodlott när jag flyttar?

Din ordinarie lott och dina andelar flyttas automatiskt med till din nya adress. Önskar du lägga till en lott på din gamla adress ringer du in till oss på 0771-225522 eller mejlar oss på kundservice@postkodlotteriet.se, så hjälper vi dig!

Hur får man Postkodlotteriet att sluta ringa?

För att spärra ditt telefonnummer ber vi dig skicka numret du önskar spärra i ett mejl till kundservice@postkodlotteriet.se, så hjälper vi dig. På hemsidan går det i dagsläget endast att spärra din folkbokföringsadress för postala utskick. Detta kan du göra med eller utan BankID.

Hur fördelas pengarna i Postkodlotteriet?

Nästan en miljon människor är med i Postkodlotteriet och så många människor gör verkligen stor skillnad tillsammans.

En Postkodlott kostar 170 kronor i månaden, pengarna fördelas så här:
  • ca 30% till ideella organisationer.
  • ca 30% till drift av lotteriet*
  • 40% till vinster i lotteriet.

Hur ofta har du chans att vinna i Postkodlotteriet?

Tre gånger om året är det Grannyra – då har du chans att vinna som mest. Du kan till och med bli mångmiljonär. Ett stort vinstbelopp lottas ut till ett postnummer någonstans i Sverige, och sedan fördelas vinsten mellan de som har lott och bor inom postnumret.

Varför vinner man aldrig på Postkodlotteriet?

Vinstsumma och antal vinster i vald pin avser alla vinnare i det postnumret, inklusive alla postkoder och unika lottnummer. Om du inte vunnit trots att ditt postnummer finns med så har vinsten fallit ut i en annan postkod.

Hur mycket tjänar de som jobbar med Postkodlotteriet?

Postkodlotteriet levererade ett starkt resultat med intäkter på 3,6 miljarder kronor för 2021. Av lottintäkterna gick 42,2 procent (1,5 miljarder kronor) tillbaka till kunderna i form av vinster. Tack vare lottköparna kunde 59 ideella organisationer dela på ett överskott på över 1 miljard kronor.

Vad är Vinstvalet?

Vinstvalet – du väljer vinsten

Varje månad lottar Postkodlotteriet ut Vinstvalet där du kan välja bland många fina produkter från välkända varumärken, som bland annat Rituals och Orrefors. Du kan också välja att ta ut vinstens värde i pengar.

Hur rättar man Postkodlotteriet?

Du är också alltid varmt välkommen att ringa oss på 0771-22 55 22, så hjälper vi dig så gärna att kolla om du har vunnit.

Så här rättar du din lott:
  1. Besök vår hemsida.
  2. Logga in på Mina Sidor med BankID.
  3. Klicka på ”Rätta Lott” i menyn.
  4. Klicka på Rätta Allt eller Rätta vinsten ifråga du önskar rätta.
9 feb. 2021

Vem är ägare till Postkodmiljonären?

Svenska Postkodlotteriet drivs av Novamedia Sverige AB på uppdrag av Svenska Postkodföreningen, vilka innehar lotterilicens för Svenska Postkodlotteriet. Novamedia Sverige AB är ett dotterbolag till holländska Novamedia B.V.

70-åriga Gun vann 45 miljoner kronor – Postkodmiljonären (TV4)

SHE WON 1 000 000 SEK ON A LOTTERY TICKET!!

Postkodmiljonärscykel

Lämna en kommentar