Vad kostar en lottorad?

En Lotto-rad kostar 3 kronor per dragning. För varje rad du lägger till adderas 3 kronor per dragning. Vill du spela med tilläggsspelet Joker kan du välja insats: 10 kr, 20 kr eller 30 kr.

Vart gick lottovinsten igår?

Lördagens Lottodragning resulterade i storvinst för en spelare i Dalarna. Ett spel som lämnats in hos Hemköp i Dala-Järna prickade sju rätt på Lotto vilket gav 1,7 miljoner kronor.

Var hittar jag mina Lottorader?

Det finns lite olika sätt att som du kan rätta Lotto på. Antingen kan du jämföra dina rader direkt med de vinnande raderna för både Lotto 1 och Lott 2 på Lottos resultatsida. Utöver det kan du få en automatsik rättning om du loggar in på Mina Sidor på Svenska Spel.

Hur köper man Lotto?

Det vanligaste och enklaste sättet att spela Lotto är med enkelrader. Du väljer själv hur många rader du vill ha i ditt spel, numren väljer du själv eller slumpar fram. En rad består av sju nummer och kostar 3 kronor. För att ha chansen på Drömvinsten behöver du lägga till Joker för minst 10 kronor i ditt spel.

Vilken tid dras Lotto onsdag?

Lotto-dragningen görs två gånger varje vecka, på onsdag och lördag. Dragningen sänds i TV4 onsdagar kl 18:25 och lördagar kl 19:55. Du kan rätta dina spel i Mina spel direkt efter dragningen i TV.

Har samma lottorad vunnit flera gånger?

Pierre Jonsson såg då framför sig samma scenario som nyligen inträffade på Keno, då två kvinnor från Ystad missat vem som skulle lämna in, varför bägge spelade deras rad med dubbla miljonvinster som följd.

Vem vann på eurojackpot igår?

Trelleborgsbo vinner Eurojackpot-miljoner – för andra gången!

Varför har jag fått en utbetalning från Svenska Spel?

Om vinnaren inte angivit bankkonto sker utbetalningen istället till vinnarens spelkonto. Om vinstbeloppet är 5 000 000 kronor eller högre, kontaktas vinnaren av Svenska Spel för utbetalning av vinst till bankkonto.

Varför kommer man inte in på Svenska Spel?

Under dagen har Svenska spels sajt legat nere på grund av omfattande tester av den uppdatering som gjordes under natten. ”Allt för att du ska känna dig trygg som kund hos oss. Medan detta pågår måste vi tyvärr hålla helt stängt för spel, både online och hos alla våra ombud”, skriver de.

Vad ska man göra om man vinner mycket pengar?

När dina vinster har krediterats till ditt Lottoland-konto kan du bestämma om och när du vill få pengarna utbetalda till ditt bankkonto. För att göra ett uttag lägger du till ett bankkonto, verifierar ditt Lottoland-konto (om du inte redan har gjort det) och skickar en förfrågan om att dina pengar ska betalas ut.

Hur betalar man Lotto på nätet?

Lotto, Eurojackpot och Vikinglotto kan du välja att betala med bankkort eller autogiro. Vinsterna sätts automatiskt in på ditt bankkonto. Triss kan du betala antingen via faktura som skickas med föregående lottleverans eller via autogiro.

Vilka nummer ska man spela på Lotto?

Lotto statistik Sverige

Lottonummer som oftast blir dragna – Som en stor ”vinnare” kommer nummer 20 på kanske den allra första platsen. Den har dragits strax över 150 gånger. Statistiken visar att detta nummer är populärt oavsett om du tror på turen eller ej. På nästa plats kommer både nummer 3 samt nummer 18.

Vad är Hux flux Lotto?

I Kil har en person lämnat in 15 rader Lotto spelade för en veckas spel, rader som datorn fick välja ut slumpmässigt genom ett så kallat HuxFluxspel. Spelet var inlämnat hos Ica Supermarket Kil. Den rätta Lottoraden på Lotto1 är: 3, 6, 7, 15, 20, 25 och 29. Vinstsumman slutade på 1 000 037 kronor.

Hur kollar man Lotto resultat?

Spelstopp och sändningstider för Lotto

Spelstoppen är på onsdagar klockan 17.15 samt på lördagar klockan 18.15. Dragningarna görs sedan 18.25 på onsdag och 19.55 på lördagar. De sänds direkt i TV4. Du kan rätta dina spel direkt efter det att dragningen i TV avslutats.

Kan man förlänga Lotto på nätet?

Klicka på Spela och välj Förläng spel. Hitta spelet du vill förlänga och välj ”Förläng” om du vill spela precis samma spel igen. Om du vill förlänga spelet men ändra t. ex.

När ringer de från Svenska spel?

Direkt när dragningen är klar och det är bekräftat vem det är som lämnat in det vinnande spelet, ringer Svenska Spels vinnarkommunikatörer till den person som lämnat in vinstspelet. – Det är otroligt viktigt att vi får kontakt med rätt person.

Dagens lottorad

LÖN – Vad kostar det att ta ut en lön – Semesterlön – Hur räknar man ut lönekostnaden

Registrerat spel, Lotto

Lämna en kommentar