Vad kostar en ny nyckel till peugeot?

Vad kostar det att göra ny nyckel till bilen?

Beroende på bilmärke och modell kostar det mellan 3 000 och 10 000 kronor att ordna en ny bilnyckel eftersom bilens låssystem måste programmeras om när en av bilnycklarna försvinner.

Kan man beställa en ny bilnyckel?

De flesta bilar från 1995 och senare har transpondernycklar. Vi tillverkar och programmerar nycklar till de flesta bilmodellerna. Låspunkten har de senaste maskinerna och kan hjälpa er med en ny nyckel på bara 15 minuter och till en bråkdel av priset jämfört med vad en orginalbilverkstad tar.

Hur gör man en ny bilnyckel?

När du behöver laga, eller ersätta dina bilnycklar är det bättre att du kommer till oss först. Hos din bilhandlare kan du få hjälp med reparation och nyckelersättning, men de har inte verkstad i butiken och måste skicka iväg den för att få den reparerad, vilket kan ta flera veckor.

Kan man kopiera en bilnyckel?

Nyckelkopiering. Vare sig det är hemnycklar, cykelnycklar eller smarta bilnycklarkan vi kopiera dom snabbt medan du väntar.

Vad krävs för att kopiera nyckel?

Om du inte hittar ett nyckelnummer kan du skicka in ett tydligt fotografi på den nyckel du önskar kopiera. Vi kan använda denna metod för majoriteten av alla nycklar, tyvärr är det inte möjligt vid kopiering av bostadsnycklar då det krävs en kod eller att originalnyckeln skickas in.

Vad ska man göra om man har tappat bort sina nycklar?

Gör förlustanmälan hos Polisen. Kolla med polisens hittegods och eventuellt lokaltrafikens hittegods om nycklarna försvunnit på allmän plats. Fundera på att märka dina nycklar med en kodbricka (från till exempel Stöldskyddsföreningen). Det ökar rejält chanserna att få tillbaka en borttappad nyckel.

Kan man göra fler bilnycklar?

Hos oss kan du beställa ny bilnyckel till bilen

Hos oss kan du snabbt få hjälp med att koda om bilnyckel, göra ny bilnyckel eller kopiera bilnyckel för att få en extra. Oavsett om du behöver en ny eller vill ha en extra så har vi kompetensen och verktygen som krävs för att lösa det.

Vad kostar en ny bilnyckel VW?

En oväntad kostnad för de flesta kan nog vara om nyckeln till bilen går sönder, eller du tappar bort den och behöver en ny. Om du exempelvis har en Mercedes E-klass kostar det dig 4 050 kronor för en ny. Volkswagen tar 3 219 kronor. Och Volvo tar 2 920 kronor.

Hur fungerar en startspärr?

Den elektroniska startspärren är ett stöldskydd som förhindrar att fordonet startas av obehörig person. Bilen kan endast startas med rätt fjärrnyckel. Fel vid läsning av fjärrnyckeln under start – placera nyckeln på nyckelsymbolen i mugghållaren och försök igen.

Peugeothuset | Nu är den här, nya Peugeot 3008 SUV

Vi Bilägare testar Peugeot 308

Vid förlust av en nyckel

Lämna en kommentar