Vad kostar en pt?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Hur mycket kostar en PT i månaden?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad. Priset kan spegla tränarens kompetensnivå, men behöver inte nödvändigtvis göra det.

Hur mycket kostar PT 2021?

Detta paket innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar, naprapatbehandlingar och ett exklusivt startpaket med kosttillskott till ett värde av 2500kr. Det finns även ett alternativ för dem som vill delta i projektet ONLINE.

Hur mycket kostar en PT på SATS?

Så här många PT-timmar får du på SATS för den kostnaden

De flesta av våra PTs ligger på nivå två där pris per timme är 650 kr (vid köp av 10 timmar). Det innebär att du kan ha en personlig tränare 2 gånger per vecka för den insparade kostnaden för skräpmat, kaffe, luncher på stan och kollektivtrafik*.

Vad kostar PT 2022?

1 PT-timme 699 kr. 5 PT-timmar 3325 kr (665 kr/gång). 10 PT-timmar 6290 kr (629 kr/gång). Om du inte redan är medlem hos oss, tillkommer medlemskap på 200 kronor (per kalenderår) i priset, om du köper mer än 1 tillfälle.

Är det värt att ha en PT?

En PT kan minska risken för skada. En skada kan förstöra ett träningsprogram och orsaka så mycket motgång att du kan förlora fart och din beslutsamhet att fortsätta träna. En bra tränare hjälper dig att göra övningar korrekt så att du inte kommer att skada dig själv.

Vad kostar en PT på Friskis och Svettis?

PT 30 min / PT online 30 min
1 gång 499 kr/gång
5 gånger 474 kr/gång
10 gånger 449 kr/gång
20 gånger 424 kr/gång

Vad är pt2021?

Genom PT-2021 får du hjälp av Sveriges bästa experter inom tränings- och hälsobranschen som säkerställer att du får den hjälp som just du behöver. Som deltagare får du därmed mycket mer än traditionell personlig träning och kostrådgivning.

Hur mycket tjänar en personlig tränare?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad kostar en PT på nätet?

Gym PTKostar i vanliga fall från 450 – 800 kr per timme. Online PTKostar vanligtvis från 250-600 kr per månad.

Vad kostar PT per timme?

En PT kostar mellan 500-1000kr i timmen beroende på var i Sverige du bor. Exakt hur mycket en personlig tränare kostar beror på flera faktorer som t. ex. Utbildning, erfarenhet, beläggning samt vilket gym ni tränar på.

Varför ska man ha en PT?

Lyckas med din träning

Din PT hjälper dig att sätta hållbara och mätbara mål, hitta och behålla motivation och ger dig genomtänkta träningsupplägg för dina syften. Med en PT ökar dina chanser att vara igång med träning och gilla din träning också efter att den första beslutsamheten klingat ut.

Hur skaffar man en PT?

– Steg ett är att fundera på vad du vill få ut av att skaffa en PT. När du vet det kan du börja titta på olika tränare. Till exempel: Vill du bli bättre på att springa ska du välja en PT som är utbildad inom löpning eller vill du bli bra på styrkelyft ska du kontakta en PT som kan det.

Vad kostar kostrådgivning?

Tränar du redan med PT och vill registrera all din kost för att ta detta på dina vanliga PT-timmar så kostar det dig 69kr/månad (ingen bindningstid) att abonnera på programmet för registrering. Du bestämmer sedan upplägg för detta tillsammans med din PT.

Kan man komma i form på 8 veckor?

“Det mentala är viktigt, du måste tänka från början att du ska göra det här varje dag. Att äta och träna kommer vara ditt liv i åtta veckor från och med nu, du måste försaka fester. Kroppen klarar det alltid, det är hjärnan som sätter stopp.”

Vad ska man gå för att bli personlig tränare?

Du kan till exempel läsa PT-utbildningar på Yrkeshögskolan, folkhögskolor eller via utbildningar som anordnas av gym och träningsanläggningar. Men du kan även studera på högskola under tre år vilket öppnar upp för jobbmöjligheter på högre nivå som till exempel friskvårdskonsulent.

Q&A – Hur mycket tjänar en PT?

Tips inför att välja PT eller PT-utbildning (undvik tränare som…)

PT PASS!! *SÅ roligt*

Lämna en kommentar