Vad kostar en tårta?

Alla tårtor finns i nedanstående storlek och pris om inget annat anges.
Tårtstorlekar: Liten Stor
Antal bitar: 8 15
Pris: 245:- 395:-

Hur mycket kostar en 20 bitars tårta?

Åtgången är beroende på vad som äts innan eller till tårtan. 20 bitar från 65:-/bit. 15 bitar 2 våningstårta kostar 75:-/bit. Det ingår enklare blommor eller figur.

Hur mycket kostar 1 tårta?

Tårtornas pris startar på 85kr/bit. Sedan beror varje tårtas pris på hur tidskrävande dekor ni önskar. Riktlinjer för tårtpriser och lite exempel ser ni nedan. Minsta beställning är 20 bitar och därefter går det bra att utöka med bitar om 5 (20, 25, 30 osv.)

Vad kostar en tårta för 50 personer?

Enklare tårta med 20 personer och uppåt , 65 kr per person , max 1 blomma / blad eller barntårta. Doptårta från 65 kr / person. Minst 25-35 personer för en tvåvåningstårta. Från 40-65 personer 3 våningar .

Vad kostar det att baka en prinsesstårta?

Jag har räknat lite och kommit fram till att det kommer kosta mig ca. 150 kronor för bottnar, fyllningar, bär osv. Jag ringde sen runt och frågade två bagerier i min stad vad de tog för en liknande tårta, och svaret var runt 180 kronor.

Vad kostar en tårta per bit?

Dels skiljer det sig från de olika konditorierna men också beroende på vilken typ av tårta och dekor ni önskar. Vanligast är dock att priset landar på ca 40-100 kr per bit men det kan såklart bli bra mycket dyrare än så också.

Hur många tårtor till 60 personer?

En lite större trevåningstårta som denna från sugardesign räcker för gott och väl 60 pers, snarare tom 80 personer faktiskt. Det gäller alltså att välja rätt tårta så du har lite marginal.

Vad kostar en 15 bitars tårta?

Alla tårtor finns i nedanstående storlek och pris om inget annat anges.
Tårtstorlekar: Liten Stor
Antal bitar: 8 15
Pris: 245:- 395:-

Vad kan man skriva på en tårta?

Med en ätbar penna gör du snabbt och enkelt din tårta mer personlig. Du kan både skriva och rita fina figurer som passar tillfälle och person utan särskilt mycket ansträngning och planering. Innehållet i pennan är självklart ätbart!

Hur mycket kostar en cupcake?

Vad kostar extra? -sidenband runt formen 15 kr per cupcake. Vi ordnar det! Vi klarar nöt/mandel, laktos, gluten, ägg och mjölkfritt ( Obs!

När äts bröllopstårtan?

Den serveras då cirka en timme efter den ordinarie måltidens dessert. Men det förekommer att tårtan serveras dagen efter bröllopet om man har gäster som stannar över natten. Då serveras den tillsammans med presentöppningen. Det kan bli mycket uppskattat, men kräver som sagt att gästerna finns kvar.

Var kan man köpa bröllopstårta?

Vi rekommenderar starkt att ni beställer bröllopstårtan till en dag innan (t. ex. torsdagen om bröllopet är på lördagen eller söndagen), så att ni har god marginal. Det är uppskattat av cateringfirman eller de som håller i maten till ert bröllop att de vet var de har allt och kan planera servering mm.

Hur gör man en bröllopstårta?

Montera din våningstårta
  1. Steg 1 – Spackla smörkräm. …
  2. Steg 2 – Spackla ett tjockare lager smörkräm. …
  3. Steg 3 – Spritsa rosspritsning. …
  4. Steg 4 – Täck med sockerpasta. …
  5. Steg 5 – Släta till sockerpastan. …
  6. Steg 6 – Montera alla våningar.

Vad kostar en Figurtårta?

Beställning av figurtårta bör göras en vecka i förväg men självklart får ni kontakta oss även vid kort varsel så gör vi så gott vi kan. Priset beror på förutom storlek även tidsåtgång, därav är det svårt att ge exakt pris. Vanligtvis brukar det kosta mellan 60 – 80 kr per bit.

Ronja Bakar – Hur lägger man en stabil & hög tårta?

How to Price a Cake | CHELSWEETS

Tårtdekoration, grundkurs

Lämna en kommentar