Vad kostar en tatuering på handleden?

Priset på tatueringen varierar beroende på hur lång tid den tar att göra. De flesta tatuerare har ett fast pris per påbörjad timma alternativt ett förbestämt pris på tatueringen. Känns priset väldigt billigt kan det vara bra att göra lite research kring tatueraren och studion.

Hur mycket kostar en 5 cm tatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Hur mycket kostar det att tatuera in en bokstav?

Beror på hur stort. Om vi säger 2x2cm per bokstav så kan de kosta 150-250kr ungefär. Dubbelt så litet dubbelt så billigt. Så räkna från det på ett ungefär.

Hur stor tatuering på en timme?

Timpriset räknas från det att du som kund blir mottagen i studion. Större tatueringar delas oftast upp i flera sittningar. Hur långa sittningar beror på hur vi båda har tid, vad det är för motiv och hur många timmar du klarar i sträck utan problem.

Hur mycket kostar en arm tatuering?

Ju större och mer komplex, desto dyrare blir den. Det handlar helt enkelt om att den då tar längre tid att göra. En medelstor tatuering på bröstet kan exempelvis ta upp till tre sittningar (dagar) och kosta 15-20000 kronor.

Hur mycket kostar en 10 cm tatuering?

Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek. En liten tatuering kan kosta mer än en större om den lilla innehåller många detaljer och färger kontra en större enkel tatuering. Bäst är att kontakta oss personligen för att få ett pris.

Hur många sittningar tatuering?

Är det en stor tatuering som tar flera sittningar att göra kan du välja om du vill boka in flera tider direkt eller en åt gången. Om du vill ha prisestimat var noga med att ta med så mycket information som du kan redan vid första kontakt.

Hur lång tid tar det att göra en liten tatuering?

Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång. Är du ny och vill göra något större, kanske vi hellre bör boka upp flertalet kortare sittningar.

Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Hur känns det att göra en tatuering på handleden?

Men frågan du vill veta är ju ”Hur ont gör det, och klarar jag av det?” Det är egentligen inte så farligt som man kan tro. Smärtan får du utav mängden nålar som penetrerar ditt skinn väldigt snabbt. Den här känslan, känns däremot inte som den känslan man får när man tar sprutor, den känns mer som en konstant vibration.

Hur lång tid tar det att göra en full sleeve?

Hur lång tid tar en Gastric sleeve-operation? En operation tar ca 40 minuter att genomföra.

Hur gammal får man vara för att tatuera sig?

Både Socialstyrelsen och SPT förordar som sagt att tatuering, piercing och andra former av kroppssmyckning inte bör ske före 18 års ålder utan vårdnadshavarens medgivande.

Vad kostar en tatuering i Göteborg?

Pris ligger mellan 700 – 1200 SEK. Priset beror på din tatuerings storlek. Boka gärna en konstnadsfri konsultation här på sidan, eller kom ner till studion. Vanligtvis ligger priserna mellan 500 till 1200 SEK.

SAKER TATUERARE STÖR SIG PÅ – bleccatattoos

JOSEF LOCO TATUERAR MIG! vlogg

Sveriges Snabbaste Tatuerare

Lämna en kommentar