Vad kostar en tatuering text?

Billigast är vanligen en liten och enkel texttatuering. En sådan kan du exempelvis få betala 500 kronor för hos en välkänd tatueringsstudio i Göteborg. Tatuerare kan också ta betalt på olika sätt. Hos en tatuerare betalar du kanske en engångssumma per sittning oberoende om den tar 2 eller 6 timmar.

Vad kostar en pytteliten tatuering?

Minipris för tatuering är 1200 kr

Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 1200 kr, den är såpass liten att den blir klar inom en timmes arbete. När det gället löpande timpris så gäller det från två timmar och uppåt.

Hur mycket kostar en 5 cm tatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Vad kostar det att tatuera in en bokstav?

Beror på hur stort. Om vi säger 2x2cm per bokstav så kan de kosta 150-250kr ungefär. Dubbelt så litet dubbelt så billigt. Så räkna från det på ett ungefär.

Hur lång tid tar det att tatuera en text?

Hur lång tid tar en tatuering? Tiden det tar för en tatuering varierar kraftigt. Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång.

När kan man tatuera sig igen?

Det rekommenderas därför att man tatuerar dem på nytt efter ca 10 år. Under denna tidsperiod är det då viktigt att kontinuerligt exfoliera och återfukta huden för att bibehålla wow-effekten av tatueringen.

Hur stor tatuering på en timme?

Timpriset räknas från det att du som kund blir mottagen i studion. Större tatueringar delas oftast upp i flera sittningar. Hur långa sittningar beror på hur vi båda har tid, vad det är för motiv och hur många timmar du klarar i sträck utan problem.

Hur mycket kostar en 10 cm tatuering?

Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek. En liten tatuering kan kosta mer än en större om den lilla innehåller många detaljer och färger kontra en större enkel tatuering. Bäst är att kontakta oss personligen för att få ett pris.

Hur många sittningar tatuering?

Är det en stor tatuering som tar flera sittningar att göra kan du välja om du vill boka in flera tider direkt eller en åt gången. Om du vill ha prisestimat var noga med att ta med så mycket information som du kan redan vid första kontakt.

Hur lång tid tar det för en tatuering att läka?

Klia eller pilla inte bort sårskorporna, de faller av utav sig själva under läkningsprocessen. Skorporna faller bort efter 1-2 veckor och tatueringen är helt läkt efter ca 1 månad. Använd alltid en hög solskyddsfaktor på din tatuering när du solar, även efter att den är läkt.

Vad kostar en liten tatuering på handleden?

Priset på tatueringen varierar beroende på hur lång tid den tar att göra. De flesta tatuerare har ett fast pris per påbörjad timma alternativt ett förbestämt pris på tatueringen. Känns priset väldigt billigt kan det vara bra att göra lite research kring tatueraren och studion.

Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Hur känns det att göra en tatuering på handleden?

Men frågan du vill veta är ju ”Hur ont gör det, och klarar jag av det?” Det är egentligen inte så farligt som man kan tro. Smärtan får du utav mängden nålar som penetrerar ditt skinn väldigt snabbt. Den här känslan, känns däremot inte som den känslan man får när man tar sprutor, den känns mer som en konstant vibration.

När ska man ta bort plasten efter tatuering?

Låt plasten Tegaderm sitta på 1-3 dygn efter ditt tatueringstillfälle. Är du överkänslig mot plåster eller liknande skall Tegaderm inte användas. Om det samlas sårvätska under plasten går det utmärkt att ta bort det tidigare (dock tidigast 3 timmar).

När ska man inte tatuera sig?

Läkemedelsverket avråder gravida och ammande kvinnor från att tatuera sig. Anledningen är att den ökade infektions- och blodsmitterisken blir än högre då man som gravid har ett nedsatt immunförsvar. Vid vissa sjukdomstillstånd och medicineringar rekommenderas man även att kontakta sin läkare innan man tatuerar sig.

SAKER TATUERARE STÖR SIG PÅ – bleccatattoos

Missnöjd med tatueringen…

JOSEF LOCO TATUERAR MIG! vlogg

Lämna en kommentar