Vad kostar en triss kalender?

Högsta vinsten är 500 000 kronor och du kan vinna upp till tre gånger på en adventskalender.

Hur mycket blev vinsten på Triss idag?

19-åriga Gustav från Bromma vann 250 000 kronor på Triss

Under onsdagsförmiddagen skrapade 19-åriga Gustav fram en kvarts miljon kronor på Triss-skrapet i Nyhetsmorgon.

Hur stor chans att vinna 1 miljon på Triss?

Nummerspel stod för 261 miljonvinster (70 procent) till ett sammanlagt värde av 1 392 809 886 kronor (87 procent). Lotter stod för 109 miljonvinster (30 procent) till ett totalt värde av 208 000 000 kronor (13 procent).

Hur skrapar man Triss i mobilen?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Kan man spela Triss online?

Hur du skrapar Triss online

Att skrapa Triss på nätet innebär att du spelar direkt via mobilen, datorn eller surfplattan. Först och främst måste du som vill skrapa skapa ett konto hos svenskaspel.se och föra över den summa du vill spela för.

Vem vann på Triss idag?

Pia från Trelleborg vann storvinst på Triss – köper glasögon och reser till Kreta. Trisstraditionen gav Pia tre skrapade tv-symboler och en vinst på 250 000 kronor. Vinstpengarna ska gå till nya glasögon och en resa till favoritresmålet Kreta.

Vem vann 5 miljoner idag?

Tumba vinner Drömcontainern

Den här veckan var det Tumba som hade turen att vinna Drömcontainern lastad med 5 miljoner kronor.

Vilken lott är det störst chans att vinna på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
Lottodragning Jackpottchans
LOTTO 6aus49 1 på 140 miljoner
EuroMillions 1 på 140 miljoner
PowerBall 1 på 292 miljoner

5 rader till

6 apr. 2021

Hur betalas Trissvinster ut?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Vad betyder extra chans på Triss?

Fältet med EXTRACHANSEN

I fältet EXTRACHANSEN kan du skrapa fram: x1, x2, x5 och x10 för att multiplicera eventuellt vinst. ett belopp som används med skrapfältets övriga belopp för att få tre lika belopp.

Hur får man skrapa Triss i TV?

Har din Trisslott tre tv-symboler får du skrapa en TVTriss i Nyhetsmorgon på TV4. Då kan du vinna från 100 000 kronor upp till 5 miljoner. Får du tre klöversymboler får du skrapa fram din klövervinst en lördag i direktsändning i Nyhetsmorgon.

Hur funkar digital Trisslott?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Hur mycket kostar en sverigelott?

Sverigelotten Premium kostar 50 kronor, men ger dig en vinstchans på fantastiska 50 miljoner kronor!

Finns Penninglotten kvar?

Svenska penninglotteriet AB var ett av Svenska staten ägt bolag som organiserade lotterier i form av penninglotter. Bolaget bildades 1938 och upplöstes när det 1997 gick upp i Svenska Spel.

Hur mycket kostar 100 Trisslotter?

100 lotter tycker man ju ska ge en härligt vinst, på åtminstone några tusenlappar. Den eventuella vinsten hade Therese därför tänkt skänka till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden WWF. Eftersom en lott kostar 30 kronor så landade slutsumman på 3 000 kronor.

Vad kostar en Skrapbingo?

Högsta vinsten på alla lotter i Skrap-familjen är 1 000 000 kronor och priset är 30 kronor. Hur du ska göra när du spelar våra olika Skrapspel varierar mellan de olika lotterna – men gemensamt för alla är att de tar lite längre tid att spela och därmed ger dig längre spänning innan du vet om du vinner.

Stamp-E skrapar en triss och vinner en Tesla?

SHE WON 1 000 000 SEK ON A LOTTERY TICKET!!

SKRAPAR 100 TRISSLOTTER (i samarbete med WWF)

Lämna en kommentar