Vad kostar en trisslott?

Trisslotten är en skraplott från Svenska Spel lanserad 1986 som numera även kan spelas online. Normalpriset för en lott är 30 kronor. Högsta vinsten är sammanlagt 30 miljoner kronor, utom under vissa kampanjer då den potentiella vinstsumman kan öka.

Vad kostar en trisslott 2021?

Triss är Sveriges populäraste skraplott och en ordinarie Trisslott kostar 30 kronor. Du har också DubbelTriss för 60 kronor och MiniTriss för 10 kronor att välja mellan.

Hur mycket kostar 100 Trisslotter?

100 lotter tycker man ju ska ge en härligt vinst, på åtminstone några tusenlappar. Den eventuella vinsten hade Therese därför tänkt skänka till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden WWF. Eftersom en lott kostar 30 kronor så landade slutsumman på 3 000 kronor.

När kostade Triss 25 kr?

Prishöjning. 2012 höjdes priset på trisslotten från 25 kr till 30 kr, något som blev en riksnyhet då spelare räknat ut att vinstchansen per krona blev sämre trots att det i samband med prishöjningen också infördes högre och fler vinster.

Vad kostar en trisslott 2022?

Den billigaste lotten idag kostar 10 kr, medan den dyraste kostar 60 kr.

Vad blev dagens trissvinst?

19-åriga Gustav från Bromma vann 250 000 kronor på Triss

Under onsdagsförmiddagen skrapade 19-åriga Gustav fram en kvarts miljon kronor på Triss-skrapet i Nyhetsmorgon.

Måste man betala skatt på trissvinst?

Betala vinstskatt på trisslotter

Svaret är även här att nej, på Triss behövs ingen vinstskatt betalas in. Alla pengar man får ut av en trisslott, oavsett om man skrapar en vanlig liten eller de i TV, är helt skattefria. Detta gäller även för lottovinster och andra vinster som man har fått från rena turspel.

Hur mycket kostar FärgFemman?

Lotten har sitt ursprung i det populära spelinslaget i BingoLotto som många av oss känner till. Den som köper lotten kan vinna kontantvinster direkt eller om man har riktigt tur så får man spela en riktig FärgFemma, där chansen på en miljon och mycket annat finns. FärgFemman kostar 30 kronor.

Vilken lott är det störst chans att vinna på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
Lottodragning Jackpottchans
LOTTO 6aus49 1 på 140 miljoner
EuroMillions 1 på 140 miljoner
PowerBall 1 på 292 miljoner

5 rader till

6 apr. 2021

Vem vann på Triss idag?

Pia från Trelleborg vann storvinst på Triss – köper glasögon och reser till Kreta. Trisstraditionen gav Pia tre skrapade tv-symboler och en vinst på 250 000 kronor. Vinstpengarna ska gå till nya glasögon och en resa till favoritresmålet Kreta.

Hur stor chans att vinna 1 miljon på Triss?

Nummerspel stod för 261 miljonvinster (70 procent) till ett sammanlagt värde av 1 392 809 886 kronor (87 procent). Lotter stod för 109 miljonvinster (30 procent) till ett totalt värde av 208 000 000 kronor (13 procent).

Kan man ta ut hela vinsten på Triss?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

Vad betyder extra chans på Triss?

Fältet med EXTRACHANSEN

I fältet EXTRACHANSEN kan du skrapa fram: x1, x2, x5 och x10 för att multiplicera eventuellt vinst. ett belopp som används med skrapfältets övriga belopp för att få tre lika belopp.

Hur mycket kostar en sverigelott?

Sverigelotten finns det endast kontantvinster i olika valörer. Med Sverigelotten som kostar 25 kronor kan du vinna maximalt 25 miljoner kronor. Men Sverigelotten som kostar 50 kronor kan du maximalt vinna 50 miljoner kronor kronor.

Hur mycket kostar en DubbelTriss?

Priset för en Dubbeltriss är 60kr vilket är dubbelt så mycket som en vanlig triss. Känslan är att man bara slagit ihop två trisslotter i en. Dubbelt så mycket skrapande vilket borde större chans till vinst. Så är inte fallet eftersom man har lagt till belopp som inte finns på den vanliga trisslotten till Dubbeltrissen.

Hur länge håller en trisslott?

Du kan ge bort upp till tio lotter samtidigt i valfri kombination. Lotterna skickas som presentkoder per sms eller e-post. Din mottagare väljer mellan att skrapa lotterna online eller hämta ut dem i butik. Presentkoderna är giltiga i ett år.

Skrapar trisslotter för 1500kr, hur mycket vinner vi?

SHE WON 1 000 000 SEK ON A LOTTERY TICKET!!

Alicia, 21, skrapar triss: Det står att du är pensionär i våra papper… – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar