Vad kostar ett solarium?

Hur mycket kostar det att gå på solarium?

För 30 minuter på ett solarium, betalar du runt 100 kronor. Går du fyra gånger i månaden, kostar detta dig 400 kronor. Du sparar alltså 4800 kronor på att skippa solarium i ett år.

Var kan jag köpa ett solarium?

Uvasol AB är ett av de äldsta solarieföretagen i Sverige. Sedan vår start har vi levererat tusentals solarium till nöjda, återkommande kunder. Vi har även haft egen tillverkning av högkvalitativa ligg och ståsolarium, samt tillverkat solarium för medicinskt bruk inom psoriasisvård till sjukhus i hela Sverige.

Vad är bäst stå eller ligg solarium?

Det är ingen skillnad på om man står eller ligger ner när man solar solarium. Om ni har stött på en anläggning som uppger att deras ”ståsolarium” ger en bättre effekt än övriga solarium stämmer detta inte.

Hur mycket omsätter ett solarium?

Enligt Tommy Attar har omsättningen ökat till närmare 10 miljoner för det bolaget under 2018. Han uppskattar också den sammanlagda omsättningen, för alla solarier, till cirka 45 miljoner kronor.

Hur lång tid tar det att bli brun i solarium?

När ser man fullt resultat av solningen? Det tar cirka 48 timmar innan du kan se fullt resultat av din solning i ett solarium. Tänk på att det kan ta ett par solningar innan pigmenten har blivit ”aktiverade” efter en längre tid utan sol eller solarium.

Vad kostar solarium på Nordic Wellness?

Unna dig lite extra sol för endast 6 kr/minuten. Använd dig utav enhet ”Lindholmen 1” för att bruka bädden vi har på klubben. 18 år gäller för att sola solarium hos oss.

Vad krävs för att öppna ett solarium?

Starta och driva verksamhet med solarium
  • Anmäl i god tid. Kom ihåg att du ska anmäla i god tid, minst sex veckor innan du planerar att öppna din verksamhet.
  • Krav på solarier. Du behöver ha rutiner så att din verksamhet har hög nivå när det gäller miljö, hygien och strålskydd. …
  • 18-årsgräns. …
  • Avgifter. …
  • Blanketter.

Vad motsvarar 15 min i solarium?

Strålsäkerhetsmyndigheten har tagit fram särskilda regler för solarier. Bland annat får solarier inte ha en högre styrka än tropisk sol. Det betyder dubbelt så stark sol jämfört med svensk sommarsol och motsvarar UV-index 12. Vid en sådan styrka kan en ljushyad person bränna sig redan efter 10–15 minuter.

Hur står man i ett Ståsolarium?

Använd ögonskydd som finns gratis vid varje liggsolarium eller solarieglasögon för dig som ska sola i ståsolarium. Undvik att sola ifall du har solat ute i solen samma dag. Undvik att sola ifall det har gått mindre än två dygn sedan du senast solade. Inte sola så att huden blir röd efteråt.

Är solarium starkare än solen?

Han understryker att UV-strålningen från en del solarier till och med kan vara farligare, eftersom de ger en högre UV-intensitet per tidsenhet än solen gör på våra breddgrader.

SOLARIUM GÅR ÅT HELV*TE | VLOGG #6

Hur solar man

Varför är det så farligt att sola i solarier?

Lämna en kommentar