Vad kostar gasol?

Gasolbutiken erbjuder billig flaskfyllning utav gasol och LPG. Vi har även låga priser på reservdelar och gasoltillbehör. Du behöver inte byta gasoltub utan vi fyller din befintliga med den mängd som saknas.

Alla priser är inklusive moms.
Fyll på gasol Tanka LPG
32 kr/kg 14 kr/L

Var köper man billigast gasol?

Köp billig gasol från Byggmax

Hos Byggmax kan du köpa nya och byta in dina tomma gasolflaskor. Ha alltid en extra flaska hemma för att undvika fadäsen att gå tom på gasol mitt i grillningen.

Vad kostar det att fylla en PK10?

Gasolfyllning till PK10 gasolflaska, rymmande 10 kg gasol. Så här fungerar det att köpa gasol. Bonus från första kronan!

Artikeldata.
Produktnamn FYLLNING GASOL (EXKL FLASKA) TILL PRIMAGAZ PK10
Varumärke PRIMAGAZ

5 rader till

Vad kostar det att fylla en P11 gasol?

Pris avser behållare + fyllning. Pris för endast behållare är 1139 kr. För endast fyllning, se här. Ett billigare alternativ till övriga gasolflaskor, AGA stålflaska kan man använda till grillen, husvagnen, båten och köket.

Hur länge räcker 2 kg gasol?

Oftast grillar man inte på full effekt så mer troligt är att din flaska räcker i över 20 timmar. För att räkna ut hur länge en flaska räcker tar man effekten delat på 12,8 som är energin i ett kilo gasol och får då förbrukning per timme. Ta sedan antal kilo i flaskan delat på förbrukning per timme. Ex 5/12,8=0,38kg/h.

Vad är skillnaden mellan PC10 och PK10?

Sv: Vad är skillnaden på Primagaz PK10 och PC10, komposit, 10kg? Flaskorna är likadana, förutom lite blå detaljer Primagaz flaskorna.

Vad kostar det att fylla på en gasolflaska?

Vi har även låga priser på reservdelar och gasoltillbehör. Du behöver inte byta gasoltub utan vi fyller din befintliga med den mängd som saknas.

Alla priser är inklusive moms.
Fyll på gasol Tanka LPG
32 kr/kg 14 kr/L

Vad kostar en PC10?

Produktinformation. Lägsta pris på Aga PC10 10kg Fylld flaska är 1 695 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Kan man fylla gasol själv?

Tryggt och säkert! Fördelarna med att ladda din tub, det vill säga fylla på med gasol i lösvikt, är att flaskan varken behöver vara tom eller fyllas helt. Du bestämmer själv hur mycket gasol du behöver och oavsett mängd hjälper vi dig att fylla på samt svara på dina eventuella frågor.

Hur mycket kostar 1 kWh gasol?

1 kg ger 12 kWh, vilket ger 20:45 / 12 = 1:70 per kWh.

Hur länge räcker en P11 gasol på vintern?

en P11 innehåller ca 11kg gas, så det räcker ca 7-8 dagar.

Kan man byta in gamla gasolflaskor?

Flaskan är din, och du betalar varken pant eller deposition. Vi köper inte flaskan i retur, men byter den gärna. Du kan enkelt byta en tom flaska till en full flaska av samma sort och storlek.

Hur många liter gasol i en P11?

I en bostad får endast gasol för det egna behovet förvaras. Det normala behovet i ett hushåll anses vara en gasolbehållare för förbrukning och en i reserv. Endast behållare som är mindre än 30 liter är tillåtna. En behållare av typen P11 är 26 liter.

Hur länge räcker 230 gram gas?

230 g räcker i ca 45 min.

Hur gammal får en gasolflaska vara?

När en gasolflaska blir för gammal (10 år) får den ej längre fyllas med gasol utan att först genomgå revision (provtryckning och byte av ventil). Detta för att skydda användaren mot att flaskan ej uppfyller de säkerhetskrav som gäller för användande av tryckkärl. På en gasolflaska kan märkningen se lite olika ut.

Hur länge räcker en PK10?

Sv: Hur länge räcker en gasolflaska PK10? Ett kylskåp som är igång en månad drar ungf en 10-11 kg tub enl min gasollevarantör. Om du använder ström från camping del av tiden är det inga problem att det inte kommer att räcka. Jag var ute i 4 veckor (Kroatien) hälften ström och den andra gas för kyl och matlagning.

Så lyckas du med gasolgrillningen!

Gasol i hemmet

Hur mycket gasol finns det kvar i gasolflaskan?

Lämna en kommentar