Vad kostar itrim medlemskap?

Hur bra är Itrim?

Forskare vid Karolinska Institutet och Uppsala universitet har nu utvärderat ett av de mer använda kommersiella viktminskningsprogrammen, Itrim, och funnit att effekten är god. På ett år minskade deltagarna i programmet i genomsnitt cirka 11 kilo i vikt.

Vad är Itrim?

Itrim erbjuder personligt stöd för hållbar viktminskning och ändrade levnadsvanor, samt rolig, enkel och effektiv träning som fungerar lika väl för nybörjare som den som tränat regelbundet hela sitt liv.

Hur mycket kan man gå ner med Itrim?

Vi vet att våra program verkligen fungerar. Därför erbjuder vi en viktminskningsgaranti som innebär att vi garantera att du går ner minst sju kilo och att resultatet kommer att bestå efter ett helt år, om du följer programmet. Om inte så får du pengarna tillbaka.

Hur ska jag lyckas gå ner i vikt?

Här listar vi tio punkter där alla bidrar till att det blir lättare att gå ned i vikt.
  1. Förändra inte allt på en gång. …
  2. Sätt upp ett mål och gör en handlingsplan. …
  3. Ät regelbundet. …
  4. Ha kul – men bli inte ”förförd” …
  5. Handla när du är mätt. …
  6. Lågenergipulver kan ge en bra start. …
  7. Öka din fysiska aktivitet. …
  8. Bli inte ensidig.

Varför kan jag inte gå ner i vikt?

Har du inte gått ner i vikt enligt badrumsvågen kan det faktiskt hända att du fått mer muskler och mindre fett. Just därför kan det vara en bra idé att ta midjemått och mäta fettprocent någon gång ibland.

Vem startade Itrim?

Birgitta Thörn grundade Itrim tillsammans med sin före detta man Greger Thörn och IT-entreprenörerna Martin Anderlind, Anders Sandblom och Anders Lindgren.

Var kan jag köpa Itrims produkter?

shop.itrim.se.

Hur ofta ska man dricka naturdiet?

Det är viktigt att du äter hela den dagliga dosen. Hur ofta kan jag äta Naturdiet? Hur ofta du vill! Om du vill hårdköra byter du ut samtliga måltider varje dag mot våra drinkmix eller shakes i tre hela veckor.

”De levde på pulver i tre veckor” – Malou Efter tio (TV4)

Itrim presenterar: EGYM

Marcus Oscarsson: För- och nackdelar med Nato-avtalet – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar