Vad kostar kry?

Vad kostar Kry för vuxna?

KRY är gratis för barn och ungdomar upp till 17 år. För vuxna varierar patientavgifter beroende på den region du bor i samt vilket typ av möte du har. I de flesta regioner är det kostnadsfritt för besök med läkare och sjuksköterska (dock inte Stockholm).

Hur mycket får Kry betalt?

– De flesta som kontaktar Kry listar sig inte där. Det betyder att Kry får 410 kronor per besök hos en läkare eller sjuksköterska, även för digitala besök, säger Ylva Sandström. Det är regionen som betalar den extra ersättningen till nätläkarna och även för de besök som olistade patienter gör hos vårdcentraler.

Varför kostar Kry i Stockholm?

Avgiften beror på vilka villkor som gäller i din region. I vår app kan du träffa legitimerade sjuksköterskor, läkare och psykologer dygnet runt. I Stockholm, Skåne och Sörmland kan du även få hjälp på någon av våra vårdcentraler.

Är Kry gratis under 18?

Hur mycket kostar det för barn? Fram till det år du fyller 18 år är ett vårdbesök alltid avgiftsfritt. Får jag ett kvitto för mitt vårdmöte hos Kry? Ja, vi skickar kvittot till din inkorg i din Kry-app när du har bokat ditt vårdmöte.

Hur mycket tjänar en läkare på Kry?

Det diskuteras om Kry i facebookgrupp för läkare. Timlön 550 kr på faktura, minst 6 patienter per timme.

Vad kostar digitala läkarbesök?

3. Ett digitalt vårdbesök kostar mindre skattepengar än ett fysiskt. Digital vård står idag för drygt 7 procent av alla besök i primärvården till en kostnad av endast 2 procent av den totala primärvårdsbudgeten. * Ett digitalt läkarbesök ersätts med 500 kronor medan ett fysiskt besök enligt SKR kostar runt 1950 kronor.

Är Kry pålitligt?

I våra undersökningar får Kry ett genomgående mycket gott betyg, men i vår sammanställning bäst läkare online för läkarbesök i mobilen tog Kry ändå bara andraplatsen. Även om Kry enbart tog förstaplatsen så utmärker sig kry genom högst patientnöjdhet av alla vårdappar. Därför rekommenderar vi ändå Kry starkt.

Hur finansierar Kry?

Privata vårdföretag subventioneras nu med offentliga medel. Nätläkar-appen Kry är den snabbast växande aktören på marknaden och har nyligen fått stora summor i riskkapital från Spotify.

Är Kry med i Högkostnadsskyddet?

Kry högkostnadsskydd? Högkostnadsskyddet innebär att du inte betalar mer än 1150 kr under en period på tolv månader och därefter är det kostnadsfritt. Vissa regioner kan ha en lägre gräns. Du kan se ditt högkostnadsskydd för läkemedel i Kry-appen.

Är doktor se helt gratis?

Att ladda ner appen Doktor.se är alltid gratis. Patientavgiften för att få digital vård genom appen är mellan 0-250 kronor beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder. Du meddelas alltid i appen om ditt besök kommer innebära en avgift och du kan då välja om du vill gå vidare eller inte.

Vad kostar Nätdoktorn?

Att träffa nätläkaren digitalt kostar regionen 500 kronor varje gång. Privata specialistläkare ersätts lite mer vid personliga besök. Ersättningen från skattebetalarna ligger mellan 860 och 1 531 kronor, för vissa gäller enskilda avtal med regionen där ersättningen är 946 till 1 970 kronor.

Är Kry ett privat företag?

Kry, i Storbritannien och Frankrike marknadsfört under varumärket Livi, är privat svenskt vårdföretag som erbjuder vård inom psykologi och medicin via fysiska vårdcentraler och digitalt via mobilapplikationer. Sedan april 2020 är Kry Europas största plattform för nätläkare.

Måste man ha videosamtal på Kry?

Träffa dina patienter via videosamtal när ni inte kan, eller behöver, ses fysiskt. Med Kry Connect kan du erbjuda vård när som helst och var som helst – på ett enkelt och effektivt sätt.

Fråga psykologen med Jesper Enander från KRY

Så här ser det ut på 1177b när du kollar på Kry

Välkommen till Kry Vårdcentral Gallerian

Lämna en kommentar