Vad kostar löjrom?

304,00 kr. Innehållsdeklaration: Kalixlöjrom (Rom från SIKLÖJA (Coregonus albula) (96%), salt). Pastöriserad för en säker hållbarhet som kylvara.

Vad kostar löjrommen i år?

Priset som en konsument får betala kan variera. På Melanders fisk i Östermalmshallen i Stockholm får löjromsentusiasterna betala 3 800 kronor per kilo, eller 380 kronor per hekto, för 2019 års Kalix löjrom.

Vad kostar löjrom 2021?

Priset i butik till konsument har legat kring i snitt 3000 kronor per kilo, enligt henne. Var priset landar i år är svårt att förutsäga.

Hur mycket kostar 1 kg löjrom?

Jämförspris: 3600 kr/kg.

Hur mycket kostar en burk löjrom?

50g. Jfr-pris 1 199 kr/kg.

Vad kostar 100 g löjrom?

499,00 kr. Produktinformation: Äkta Kalixlöjrom direkt från Bottenviken. Denna delikatess är upptagen av Magnus Persson, godkänd fiskare av Kalix löjrom.

Vad kostar 50 g löjrom?

304,00 kr. Innehållsdeklaration: Kalixlöjrom (Rom från SIKLÖJA (Coregonus albula) (96%), salt). Pastöriserad för en säker hållbarhet som kylvara.

Vad kostar Fryst löjrom?

70,95 kr. Produktinformation: Fin amerikansk rom med vacker färg och särskilt fasta romkorn. En klassiker på toast, i bakad potatis samt i såser av olika slag.

När kommer löjrommen?

LÖJROM. Löjrommen kommer från siklöjan, en fisk som blir ca 15 cm lång, 7-8 år gammal, och könsmogen vid ca 3 års ålder. I Vänern börjar siklöjans lekperiod i slutet av oktober och pågår december månad ut. Fisket får i Vänern påbörjas den 17:e oktober och pågår till 17:e december.

Vad kan man ha istället för löjrom?

Om du inte får tag på löjrom går det utmärkt att byta ut mot stenbitsrom. Är du eller någon i sällskapet vegetarian? Byt ut löjrom mot tångrom/kaviar. Till utseende och i viss mån smaken så påminner det om stenbitsrom!

Var kan jag köpa Kalix löjrom?

Handla Kalixlöjrom Fryst, 100 g från Bröderna Persson online på Mathem.

Vilken löjrom är bäst?

Kalix Löjrom Matura

Nu har rommen mognat och de stora kornen är tunna och smälter i munnen. Doften är ren med en tydlig ton av hav. Smaken är fyllig med fin mineralitet. Förutom Kalix Löjrom ägnar sig Junköfiskarna åt andra sysslor och produkter – som rökning, sikrom, vildlax och siklöja.

Hur länge håller Kalix löjrom?

Förvaringsinformation: Fryst i ca -20°C eller i kylskåp i ca 8°C : 5-6 dagar, går även bra åter frysa.

Vad kostar Kalix löjrom på ICA?

ICA Stop on Instagram: “Äntligen här! Årets färska skörd av Kalixlöjrom Pris 1490kr / kg Trevlig helg!

Vad kostar 80 gram löjrom?

Kalix löjrom

80g. Jfr-pris 6 487.5 kr/kg.

Vad kostar röd rom?

ABBA. 80g. Jfr-pris 436.88 kr/kg.

Så gör man Kalix Löjrom – Norrbotten dag 1

Priset på löjrom har fördubblats i år – Nyheterna (TV4)

Svart caviar för 250.000:-

Lämna en kommentar