Vad kostar netflix?

Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 9,99 US$ till 19,99 US$ per månad. Inga ytterligare kostnader, inga bindningstider.

Hur mycket kostar Netflix 2021?

Netflix prislista har tre steg – Basic (89 kr/mån), Standard (109 kr/mån) och Premium (159 kr/mån). Priserna är baserade på streamingkvalitet samt antalet skärmar du kan streama på samtidigt.

Vad kostar Netflix per månad 2022?

Giltiga Netflix rabattkoder och erbjudanden under maj 2022

Medlemskapet kostar endast 79 kronor i månaden och ger dig tillgång till ett stort utbud av filmer och TV-serier.

Vad ingår i Netflix standard?

Basic
 • Månadskostnad: 99 kr.
 • Antal skärmar du kan titta på samtidigt: 1.
 • Antal mobiler eller surfplattor du får ha nedladdningar på: 1.
 • Obegränsat med filmer och serier.
 • Titta på din dator, tv, mobil eller surfplatta.

Vilket Netflix abonnemang ska man välja?

Vad är det för skillnader mellan de olika abonnemangen hos Netflix? Det finns tre abonnemang att välja på och det som skiljer dem åt är hur många enheter du kan använda samtidigt samt bildkvaliteten där det mellersta ger HD, det största Ultra HD och det lägsta är utan båda.

Vad är skillnaden på Netflix abonnemang?

Grundabonnemanget Basic, som har den lägsta upplösningen, går från att kosta 89 till 99 kronor i månaden. Standard höjs från 109 till 129 kronor och Premium, som stödjer 4k-upplösning och fyra tittare per abonnemang, tar klivet från 159 till 179 kronor.

Vad kostar Netflix för 2 personer?

Titta på Netflix på din smartphone, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet – allt för en fast månadsavgift. Abonnemang från 9,99 US$ till 19,99 US$ per månad.

Hur många enheter kan man logga in på med ett Netflixkonto?

Streama på olika enheter

Ditt abonnemang avgör hur många skärmar du kan titta på samtidigt, men det finns ingen begränsning för hur många enheter som kan finnas kopplade till ditt konto. Om du vill titta på en ny eller en annan enhet loggar du in på Netflix på den enheten.

Har Netflix en provperiod?

Netflix erbjuder inte gratis provperioder, men du kan ändra eller avsluta ditt abonnemang när som helst om du känner att Netflix inte passar dig. Vi har inga kontrakt, uppsägningsavgifter eller bindningstider. Du kan registrera dig och ta del av allt som Netflix har att erbjuda.

Hur många kan man vara på ett Netflix konto?

Idag har Netflix tre olika abonnemang på den svenska marknaden och de kostar från 89 upp till 139 kronor per månad. I Premium-abonnemanget för 139 kr får man som kund titta på fyra skärmar samtidigt och det abonnemanget har även stöd för 4K och låter dig ladda ner videor och spara på 4 olika mobiler eller surfplattor.

Hur kan man titta på filmer gratis?

Bästa gratis streamingsajter för filmer och tv-serier
 • Crackle. Crackle ägs av Sony, vilket innebär att du får tillgång till Sonys hela katalog. …
 • Popcorn Flix. Popcorn Flix erbjuder filmer och tv-serier från ett brett spektrum av genrer. …
 • Vudu Movies on Us. …
 • Tubi TV. …
 • Pluto TV. …
 • CONtv. …
 • SnagFilms. …
 • Classic Cinema Online.

Kan man låsa sin profil på Netflix?

I en webbläsare går du till din kontosida. Öppna Profil– och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls) för den profil du vill låsa. Ändra inställningen Profillås (Profile Lock). Ange ditt Netflix-lösenord.

FÅ TILLGÅNG TILL ALLA VÄRLDENS FILMER OCH SERIER PÅ NETFLIX

11 FÖRSLAG PÅ NETFLIX SERIER

5 tips: Så maxar du ditt Netflix-tittande

Lämna en kommentar