Vad kostar popcorn på bio?

Mellanpopcorn + Liten Frozen (50cl) kostar 98/490 kronor. Mellanpopcorn + Bonaqua (50cl) kostar 86/430 kronor. För den hungrigare: Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor.

Får man ta med eget snacks på bio?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Vad innehåller Biopopcorn?

På biograferna använder vi ett specialfett som är gjort av kokosfett med smörsmak, detta fett ger popcornen dess gula färg.

Vad ingår i Biomeny?

Vad är en Biomeny? En Biomeny ger din mottagare snacks till filmen. Den löses in mot en mellanstor popcorn och mellanläsk på Filmstadens biografer och Svenska Bio.

Är Biopopcorn veganska?

Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli. Det tillsätts i oljan för att ge en tydlig smak av smör utan att innehålla laktos eller mjölkprotein!

Får man ta med sig eget godis på bio filmstaden?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godis på bio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Får man ta med dricka in på bio?

Biokedjans nya besked till besökarna: ”Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis eller popcorn”. Det är inte längre tillåtet att ta med din egna godispåse eller läsk in på Filmstadens biografer.

Hur kollar man saldo på SF bio kort?

Du kan se ditt korts saldo och giltighetstid på följande länk genom att klicka här. Presentkort kan du köpa i kassan på din biograf, på www.filmstaden.se eller på Pressbyrån, 7-Eleven, Circle K, Direkten och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA, Hemköp och Willys-butiker.

Hur gör man smörade popcorn?

Smält smöret i en liten kastrull, låt smöret brynas lite lätt utan att den bränns vid. När smöret är gyllene häller du den över popcornen, krydda med salt och skaka tills popcornen blandas väl. Häll upp i en skål och servera!

Vad poppas Biopopcorn i?

Hur vi får våra popcorn så goda? Vi poppar våra kärnor i ett speciellt fett & saltar med Flavacol. Dessa är inte så lätta att hitta i butik, men så här kan du göra goda popcorn själv hemma. Vi har fått många frågor om hur vi får våra popcorn så goda på biograferna.

Hur många kalorier är det i Biopopcorn?

Det finns 326 kalorier i 1 portion (70 g).

Vad kostar bio snacks?

Pris för bio plus snacks

Ordinarie sittplatser + mellanstor popcornmeny: 257 kr/person, 1285 kr/familj. Plusstolar + mellanstor popcornmeny: 287 kr/person, 1435 kr/familj.

Hur många poäng kostar en biobiljett?

Biobiljett fr o m kl 17:00 mån – tors, 1000 poäng. Biobiljett, fre – sön, 1400 poäng.

Är Smörpopcorn vegan?

Och en påse varma popcorn är ju så gott! Så luta dig tillbaka i soffan, sätt på din favoritfilm och njut! Våra micropop är dessutom helt veganska.

Vad kan man köpa på Filmstaden?

Köp popcorn, godis, dryck och snacks för dina poäng.

I vår poängmeny hittar du alla godsaker som du kan köpa för poäng – och vi har samlat något för alla smaker, oavsett om du gillar klassiska biopopcorn, choklad, dryck eller vegetariska godsaker.

Vad kan man äta på bio?

Movie Meals – Kombinera din favorit med läsk och mozzarella sticks eller potatisklyftor.
  • Smokey hot dog.
  • Southern Strips.
  • Stone-baked pizza.
  • The Mucho Nacho.

Världens godaste Popcorn – Hur gör man det?

Så gör man perfekta popcorn som på bio

”Popcorn”? Nej, vi snackar Moby Dick-popcorn!

Lämna en kommentar