Vad kostar spraytan?

En spraytan-behandling tar mellan tio minuter och en kvart. Den kostar mellan 250 kronor och 350 kronor på salong.

Hur länge håller en Soldusch?

– För att färgen skall hållalänge som möjligt rekommenderar vi att du återfuktar din hud med lotion varje dag. Ju oftare du återfuktar din hud efter behandlingen, desto finare och jämnare bleknar din tanning. – Färgen håller i genomsnitt cirka 1 vecka om du tar hand den enligt våra rekommendationer.

Hur länge verkar Spraytan?

Färgen sitter ca 5-10 dagar beroende på hudkvalité samt skötsel och effekten försvinner gradvis precis som en vanlig solbränna. Det går jättebra att sola efter en spraytan då solens strålar tar djupare. Glöm dock inte bort att smörja in med solskydd!

Hur ofta ska man göra Spraytan?

För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

Måste man raka sig innan Spraytan?

Om du önskar att raka benen eller liknande, gör det innan behandling för att undvika att slita på färgen. Undvik kontakt med vatten de första 8 timmarna efter behandling.

Hur går en Spraytanning till?

Man använder sig utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätskan. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 3 minuter för att applicera. Två lager appliceras för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli.

Kan man sova med Spraytan?

Svar: Våra färger är snabbverkande, man kan därför skölja av dem efter 1-6h. Vi brukar dock rekommendera att vänta minst 3-6 h för bästa resultat. Desto längre färgen verkar innan man sköljer av den, desto mörkare blir resultatet. Vi rekommenderar inte att man sover med färgen.

Hur ser man ut efter Spraytan?

Vi har olika sorters hud, vissa kan ha färgen på hela kroppen och händerna 15 timmar, andra kan bara låta färgen verka längre på kroppen men måste skölja händerna efter 3-4 timmar. Men du kommer snart märka hur din hud reagerar av spraytanning.

Hur duschar man efter Spraytan?

Efter din spraytan, duscha utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. Den bruna överskottsfärgen rinner då av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

Vad får man inte göra efter Spraytan?

Mycket viktigt att undvika få vatten på huden innan första duschen då detta kan orsaka missfärgningar på kroppen. Undvik även träning direkt efter spray tanbehandlingen minst 2 dagar då svett kan upplösa färgen.

Hur får man bort sin Spraytan?

Oljor är bra för att bryta ner solbrännan. Häll upp ett varmt bad med en kropps- eller badolja i den och ligg i badet så länge som möjligt. Om du föredrar dusch applicera olja över hela kroppen, låt den sjunka in i huden helt och ta en varm ångande dusch för att tvätta bort den.

Är det farligt med Spraytan?

Nej, brun utan sol är ofarligt. Det verksamma ämnet som gör huden brun kallas DHA och det är en naturlig sockerart, alltså inget som är farligt för varken hälsan eller huden. När det kommer i kontakt med det yttersta hudlagrets aminosyror sker en harmlös reaktion som gör att huden blir mörkare.

HUR JAG FÖRBEREDER MIG INFÖR EN SPRAYTAN

SPRAYTAN ❤ vlögggg

How to spraytan like a PRO

Lämna en kommentar