Vad kostar städhjälp?

Pris per timme ligger vanligen mellan 170 kr och 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag), med de flesta företag runt 200 kr/tim. I större städer är priset ofta lite högre. Det vanligaste är att städa 2-4 timmar per gång, varannan vecka. Vissa väljer oftare, och andra bara en gång i månaden.

Hur lång tid tar det att städa 100 kvm?

Här följer en grov uppskattning om hur lång tid en städning kan ta, kvadratmeter för kvadratmeter: 21-41 m2: 2-3 timmar. 41-60 m2: 3-4 timmar. 61-100 m2: 4-5 timmar.

Vad kostar städhjälp i månaden?

Faktiskt pris för hemstädning

Städning varje vecka: 2 000 – 3 500 kr per månad efter skattereduktion. Städning varannan vecka: 1 500 – 2 200 kr per månad efter skattereduktion. Städning en gång per månad: 700 kr – 1 100 kr per månad efter skattereduktion.

Vad kostar det med veckostädning?

Givetvis beror kostnaden också på hur ofta du vill ha veckostäd. Kanske vill du få det städat varje vecka eller också räcker det med en gång varannan vecka eller kanske till och med en gång i månaden. Indikationspris: Mellan 170 kronor och 240 kronor i timmen efter RUT-avdrag.

Vad ingår i en vanlig hemstädning?

 • Som minimum ingår alltid momenten nedan. …
 • ∎ Dammsugning av golv, mattor och stoppade möbler. …
 • ∎ Avtorkning av lister (varannan gång, dvs normalt sett månadsvis) …
 • ∎ Rengöring av diskbänk och köksbänk, spis och kakel. …
 • ∎ Rengöring av badkar/dusch, handfat och toalett. …
 • Alla bostäder är olika.

Hur lång tid tar veckostädning?

Vad en veckostädning innebär

Denna städning kräver, beroende på hur stort ditt hem är, åtminstone en timme för att bli gjord ordentlig. I veckostädningen handlar det om att städa de ytor som används mest under veckan och som lättast samlar på sig smuts och bakterier. Viktiga exempel är kök, toalett och badrum.

Vad kostar kontorsstädning per timme?

Kontorsstädning (pris per timme) 200–300kr ex moms. Kontorsstädning (löpande) 25kr/m2 ex moms för ett kontor på ett par hundra kvadratmeter. Då får du städat 2–3 dagar i veckan, ett par timmar om dagen.

Vad kostar städhjälp 2022?

Pris per timme ligger vanligen mellan 170 kr och 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag), med de flesta företag runt 200 kr/tim. I större städer är priset ofta lite högre. Det vanligaste är att städa 2-4 timmar per gång, varannan vecka. Vissa väljer oftare, och andra bara en gång i månaden.

Är det värt att ha städhjälp?

Har du exempelvis tänkt på att… Det kan låta billigt med 130 kr i timmen för städhjälp. Många städföretag har däremot en minsta städtid på 4 timmar vilket betyder att du betalar 520 kr per tillfälle. Ha städning en gång i veckan och du har betalat totalt 27 000 kr i för städningen per år och varje städfirmor.

Hur mycket tjänar en städare i timmen?

Genomsnittlig lön för a städare är 131 kr per timme i Sverige.

Vad kostar homemaid?

Den som behöver hjälp i sex timmar varannan vecka och väljer undersökningens billigaste firma, Alberts städservice, får en månadskostnad på 1 908 kronor. Motsvarande tjänst hos Homemaid, jämförelsens dyraste firma, kostar 2 815 kronor.

Vad ingår i en veckostädning?

Veckostädning
 • Dammsuger golv, mattor och klädda/stoppade möbler.
 • Moppar golv enligt överenskommelse.
 • Torkar dörrar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor.
 • Putsar speglar.
 • Tömmer papperskorgar.
 • Dammar möbler och lampor i nåbar höjd.
 • Bad och toalett.
 • Rengör badkar/dusch, handfat och toalett.

Hur ofta har ni städhjälp?

För abonnemang kan man oftast välja om man vill ha städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka, så det är lätt att hitta en frekvens som man tycker passar ens behov. Om du vill prova på hemstädning för första gången kanske du vill börja med att ha städning lite mer sällan först för att känna av behovet.

Vilken städfirma är bäst?

Birgittas städ i Stockholm erbjuder service med stor trygghetsfaktor och bästa kvaliteten på städningen för att ge kunden möjlighet att ägna sig åt andra intressen än städning. : Hela familjen är riktigt nöjda med städningen. Vi har städning varannan vecka och det är alltid samma par som städar hos…

Vad städar en städfirma?

Vad ingår i en flyttstädning?
 • Dammsuga och våttorka alla golv.
 • Putsa fönster och tvätta persienner.
 • Våttorka alla garderober och skåp – på insidan och alla utsidor.
 • Rengöra spisen, plattor, ugnen, galler, utsidan och området bakom spisen.
 • Frosta av och rengöra alla ytor i och utanpå kyl och frys.

Vilken städfirma ska man välja?

Om du ska välja en städfirma är det bra att först ta reda på vilka delar du vill ha ut från städfirman, Här är exempel på vad som kan vara viktigt tidspassning, kollektivavtal, pris och abonnemang,veckostädning samt säkerhet och mer.

Vad kostar städning i hemmet?

Vad kostar en flyttfirma? Ska man välja fast eller rörligt pris? Hur hitta seriös billig flyttfirma?

Städsektionen Toastädning

Lämna en kommentar