Vad kostar storytel?

Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode.

Vilka abonnemang finns på Storytel?

Vad är skillnaden mellan Storytel Family och Storytel Family+?
 • Bor du i ett hushåll med fler än ett barn? Då passar något av våra familjeabonnemang perfekt! …
 • Family.
 • Family gäller för 2 vuxna och 2 barn. …
 • Family kostar 228 kronor/månad.
 • Family+
 • Family+ gäller för 3 vuxna och 3 barn. …
 • Family+ kostar 287 kronor/månad.

Vad är bäst Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Hur många kan man vara på Storytel?

Två nya abonnemangsformer

Storytel Unlimited Family kostar 209 SEK i månaden och ger användaren två konton med tillgång till hela biblioteket och två barnströmmar med tillgång till barnböckerna. Storytel Unlimited Family Plus kostar 259 SEK i månaden och ger tre konton och tre barnströmmar.

Vad kostar Storytel familj?

Vad kostar Storytel Family och Storytel Family+?

Family kostar 228 kronor/månad och räcker för 2 vuxna och 2 barn som använder den barnsäkra funktionen Kids Mode. Family+ kostar 287 kronor/månad och räcker för 3 vuxna och 3 barn som använder den barnsäkra funktionen Kids Mode.

Vad är det för fel på Storytel?

Om du upplever problem med Storytel i mobilen, testa något av följande: Byt från offlline-läge till online-läge och spara ner den aktuella boken igen. Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 100% innan du börjar lyssna eller stänger appen.

Vart kan man lyssna på böcker gratis?

Vart kan jag lyssna på ljudböcker gratis? Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över.

Vilket Ljudboksabonnemang är bäst?

Vad gäller abonnemang erbjuder Bokus Play två olika alternativ:
 • Bas. Detta är marknadens billigaste ljudboksabonnemang, men ger dig bara 1 kostnadsfri bok per månad. …
 • Premium. Med Premium får du obegränsad lyssning varje månad och tillgång till hela biblioteket.
8 mars 2022

Vilken e Bokstjänst är bäst?

Nextory är en ljud- och ebokstjänst som lägger mycket större fokus på sin e-läsare än många av sina konkurrenter. Om du läser mer e-böcker än vad du lyssnar på ljudböcker, är detta förmodligen det bästa alternativet för dig.

Vilken Ljudbokstjänst är billigast?

TEST: Bokus Play. Den billigaste svenska ljudbokstjänsten (om man nöjer sig med en bok per månad). Har valt bort eböcker för att fokusera på ljudböcker.

Kan man lyssna på Storytel på flera enheter?

Du kan ladda ner appen till flera enheter, men du kan bara lyssna på en enhet samtidigt, då Storytel menar att deras tjänst är utvecklad för ditt eget bruk snarare än hela familjen. De har tiotusentals titlar på flera språk och det finns alternativ för alla.

Kan man lyssna två på Storytel?

Nu kan hela familjen dela både berättelser och Storytel med varandra, och ha full kontroll över sin egna digitala läsupplevelse. Genom Storytel Family lyssnar hela familjen samtidigt på Storytel, och betalar ett reducerat pris genom ett enda, gemensamt betalkonto.

Kan man läsa och lyssna samtidigt på Storytel?

Om en titel finns både som ljudbok och som e-bok kan du växla mellan att läsa och att lyssna. Beroende på vilken enhet du använder kan du trycka i mitten av skärmen och välja Lyssna, eller trycka på symbolen med hörlurar längst ner på skärmen (eller Läs boken om du lyssnar.)

Vad är bäst Storytel eller Nextory?

Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

Hur ändrar man abonnemang på Storytel?

Så här gör du:
 1. Följ länken för att logga in på Mitt konto.
 2. Tryck på fliken Mina sidor i menyn längst upp till höger, och välj Mitt konto.
 3. Tryck på Abonnemang i menyn till vänster. …
 4. Tryck på knappen Byt abonnemangsform och välj den abonnemangsform du vill byta till.

Hur mycket kostar Bookbeat i månaden?

Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig. För 99 kr per månad kan du med vårt Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden. Med Standard för 149 kr/månad får du ända upp till 100 timmars lyssning och med Premium för 199 kr/mån får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.

Jonas Tellander presenterar Storytel på SVTs Draknästet juni 2009

Storytel Reader – så funkar den!

Storytel, Nextory eller Bookbeat? Vilken är bäst?

Lämna en kommentar