Vad kostar triss adventskalender 2021?

Triss Adventskalender för 150 kr är lotten som kan göra dig till miljonär lagom till julafton. Öppna dagens lucka och skrapa fram en julsymbol. Håll räkningen på dina symboler genom att markera i vinstplanen. Får du tre lika har du vunnit.

Vem vann på Triss idag?

Pia från Trelleborg vann storvinst på Triss – köper glasögon och reser till Kreta. Trisstraditionen gav Pia tre skrapade tv-symboler och en vinst på 250 000 kronor. Vinstpengarna ska gå till nya glasögon och en resa till favoritresmålet Kreta.

När reas Adventskalendrar ut?

Eftersom Black Week är sista veckan i november så är det ett utmärkt tillfälle att hitta adventskalender rea hos din favoritbutik. En trend som allt fler anammar är att rean ut hela sortimentet. Det innebär att chanserna är stora att just kalendrarna till advent är med på rean!

Hur skrapar man Triss i mobilen?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Kan man spela Triss online?

Hur du skrapar Triss online

Att skrapa Triss på nätet innebär att du spelar direkt via mobilen, datorn eller surfplattan. Först och främst måste du som vill skrapa skapa ett konto hos svenskaspel.se och föra över den summa du vill spela för.

När skrapas Triss idag?

Lördagar första skrapet ca 9:20 och andra skrapet ca 9:50. Dagens trissvinnare är ett populärt moment i Nyhetsmorgon. Under lång tid har inslaget haft en fast tid i programmet.

Vem vann 5 miljoner idag?

Tumba vinner Drömcontainern

Den här veckan var det Tumba som hade turen att vinna Drömcontainern lastad med 5 miljoner kronor.

Vilken tid börjar julkalender 2020?

När sänds julkalendern 2020 i SVT? Årets julkalender har premiär tisdag 1 december i SVT1, Barnkanalen och SVT Play.

Vad är det för julkalender 2021?

Metro Mode 6 December 2021

SVT beskriver årets julkalender som “En varm och humoristisk julsaga som utspelar sig i en knasig tvärtomvärld.” I huvudrollerna ser vi bland annat David Sundin som pappa Bove, Gizem Erdoga spelar mamma Fia.

Var köper man julkalender?

I vårt sortiment hittar du mängder av julkalendrar och adventskalendrar. Du hittar allt ifrån en klassisk chokladkalender (i flera juliga motiv), till en adventskalender från Kinder som innehåller mjölkchoklad.

Hur får man skrapa Triss i TV?

Har din Trisslott tre tv-symboler får du skrapa en TVTriss i Nyhetsmorgon på TV4. Då kan du vinna från 100 000 kronor upp till 5 miljoner. Får du tre klöversymboler får du skrapa fram din klövervinst en lördag i direktsändning i Nyhetsmorgon.

Måste man skrapa Triss i TV?

TVtriss. Skrapar man fram tre TV-symboler kring beloppet så vinner man förutom beloppet även mellan 100 000 kr och 5 miljoner kronor i en direktsänd TV-dragning i TV4:s Nyhetsmorgon. Det genomsnittliga vinstbeloppet vid TVtriss är 250 000 kronor.

Hur funkar digital Trisslott?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Finns Penninglotten kvar?

Svenska penninglotteriet AB var ett av Svenska staten ägt bolag som organiserade lotterier i form av penninglotter. Bolaget bildades 1938 och upplöstes när det 1997 gick upp i Svenska Spel.

Vilken lott är det störst chans att vinna på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
Lottodragning Jackpottchans
LOTTO 6aus49 1 på 140 miljoner
EuroMillions 1 på 140 miljoner
PowerBall 1 på 292 miljoner

5 rader till

6 apr. 2021

Hur mycket kostar 100 Trisslotter?

100 lotter tycker man ju ska ge en härligt vinst, på åtminstone några tusenlappar. Den eventuella vinsten hade Therese därför tänkt skänka till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden WWF. Eftersom en lott kostar 30 kronor så landade slutsumman på 3 000 kronor.

Triss Adventskalender | Triss | Svenska Spel Tur

SKRAPAR 100 TRISSLOTTER (i samarbete med WWF)

Stamp-E skrapar en triss och vinner en Tesla?

Lämna en kommentar