Vad kostar triss julkalender?

Högsta vinsten är 500 000 kronor och du kan vinna upp till tre gånger på en adventskalender.

Vad kostar en Trisslott 2021?

Triss är Sveriges populäraste skraplott och en ordinarie Trisslott kostar 30 kronor. Du har också DubbelTriss för 60 kronor och MiniTriss för 10 kronor att välja mellan.

Hur mycket kostar 100 trisslotter?

100 lotter tycker man ju ska ge en härligt vinst, på åtminstone några tusenlappar. Den eventuella vinsten hade Therese därför tänkt skänka till välgörenhetsorganisationen Världsnaturfonden WWF. Eftersom en lott kostar 30 kronor så landade slutsumman på 3 000 kronor.

Hur skrapar man Triss i mobilen?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Vem vann på Triss idag?

Pia från Trelleborg vann storvinst på Triss – köper glasögon och reser till Kreta. Trisstraditionen gav Pia tre skrapade tv-symboler och en vinst på 250 000 kronor. Vinstpengarna ska gå till nya glasögon och en resa till favoritresmålet Kreta.

Hur mycket kostar en trisslott?

Trisslotten är en skraplott från Svenska Spel lanserad 1986 som numera även kan spelas online. Normalpriset för en lott är 30 kronor. Högsta vinsten är sammanlagt 30 miljoner kronor, utom under vissa kampanjer då den potentiella vinstsumman kan öka.

När kostade Triss 25 kr?

Prishöjning. 2012 höjdes priset på trisslotten från 25 kr till 30 kr, något som blev en riksnyhet då spelare räknat ut att vinstchansen per krona blev sämre trots att det i samband med prishöjningen också infördes högre och fler vinster.

Hur mycket kostar FärgFemman?

Lotten har sitt ursprung i det populära spelinslaget i BingoLotto som många av oss känner till. Den som köper lotten kan vinna kontantvinster direkt eller om man har riktigt tur så får man spela en riktig FärgFemma, där chansen på en miljon och mycket annat finns. FärgFemman kostar 30 kronor.

Vilken lott är det störst chans att vinna på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
Lottodragning Jackpottchans
LOTTO 6aus49 1 på 140 miljoner
EuroMillions 1 på 140 miljoner
PowerBall 1 på 292 miljoner

5 rader till

6 apr. 2021

Vad kostar en Trisslott 2022?

Den billigaste lotten idag kostar 10 kr, medan den dyraste kostar 60 kr.

Kan man köpa Trisslotter på nätet?

Kan man spela/skrapa Triss på nätet? Absolut! Svenska Spel Tur erbjuder sina populära skraplotter även direkt på deras hemsida. Här kan du köpa och skrapa smidigt på datorn eller i mobiltelefonen.

Hur funkar digital Trisslott?

Har mottagaren en SmartPhone eller surfplatta finns möjlighet att skrapa sin Triss direkt i inloggat läge. Om mottagaren klickar på länken via din hemsida eller e-post kan man välja att skrapa Triss direkt i inloggat läge på www.svenskaspel.se eller på en surfplatta eller i sin mobil.

Kan man lösa in Triss på internet?

Oinlösta lotter du fått via SMS eller e-post löser du in enklast via länken i ditt SMS eller e-post.

När skrapas Triss idag?

Lördagar första skrapet ca 9:20 och andra skrapet ca 9:50. Dagens trissvinnare är ett populärt moment i Nyhetsmorgon. Under lång tid har inslaget haft en fast tid i programmet.

Vem vann 5 miljoner idag?

Tumba vinner Drömcontainern

Den här veckan var det Tumba som hade turen att vinna Drömcontainern lastad med 5 miljoner kronor.

Kan man ta ut hela vinsten på Triss?

Vinst på TV-Triss betalas ut som som ett engångsbelopp direkt efter genomförd fördelningsdragning. Utbetalningen görs enbart till ett bankkonto där spelaren står som kontohavare.

SKRAPAR 100 TRISSLOTTER (i samarbete med WWF)

VINNER STORVINST PÅ TRISS | Dag 2

Färgstark trissgäst går i taket – hör glädjevrålet – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar