Vad kostar youtube premium?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube.

Vad kostar YouTube abonnemang?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

Är YouTube Premium värt det?

Några av dessa användningsfall är tillräckligt bra för att priset på YouTube Premium är värt det. I själva verket behöver du inte ens lägga ner pengar för att prova. I skrivande stund erbjuder YouTube en provperiod på en månad, så att du själv kan se om den här YouTube-upplevelsen är något du vill åta dig.

Vad kostar YouTube Premium lite?

Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas.

Vad ingår i YouTube Premium lite?

Premium Lite kostar 6,99 euro i månaden, eller motsvarande i lokal valuta, och ger användaren tillgång till ett annonsfritt Youtube via webben, IOS, Android, smart-tv-apparater, spelkonsoler och i Youtube Kids-appen.

Är YouTube gratis?

Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Hur många enheter YouTube Premium?

Om du prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium kan du använda offlinefunktionerna i ditt betalmedlemskap på upp till tio enheter åt gången. Om du försöker ladda ned en video på en ny enhet när du har nått den här gränsen tas den enhet du auktoriserade först av de tio bort.

Varför YouTube konto?

Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Hur skaffar man YouTube Premium?

YouTube Premium
  1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild.
  4. Påbörja din kostnadsfria provperiod (om du är kvalificerad). Klicka annars på Skaffa YouTube Premium.

Hur mycket kostar premium på Spotify?

Välj ditt Premium

Därefter 109,00 kr/månad. Villkor gäller.

YouTube Premium: Is It Worth It?!

Youtube premium explained | is it worth it?

How to Cancel YouTube Premium Subscription

Lämna en kommentar